fbq
Kotimaa
10.03.2021 06:03
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto
Johanna Tukiainen
Järkyttynyt Johanna Tukiainen äimistelee: Miksi minulle käy näin?
Kotimaa
10.03.2021 06:03
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Seiskan arkisto

Ruotsissa asuva Johanna Tukiainen, 42, on joutunut taas rankan suhdepainajaisen keskelle. Hän myöntää, että vauvaonni on ollut viime kuukausina kaukana auvoisuudesta.

Johanna ja albanialaissyntyinen Paul, 47, (nimi muutettu) ovat seurustelleet runsaan vuoden. Kesällä kihlautuneen avoparin piti mennä tammikuussa naimisiin, mutta suomalaiskaunotar perui häät viime tipassa. Tuolloin hän perusteli perumista maistraattivihkimisen ankeudella ja haaveili vielä suurista kesähäistä, mutta nyt on aika kertoa totuus.

– Mieheni on rikollinen. Jo kesällä sain selville, että hän oli jatkanut huumerötöstelyä. Suutuin ja uhkasin erolla. Paul selitteli ja vakuutti kirkkain silmin lopettavansa hämäräpuuhat. Vauvahuumassani uskoin häntä ja annoin anteeksi, Johanna selittää.

– Paul jatkoi huumerikoksiaan Ruotsissa kesällä ja syksyllä. Se oli minulle järkytys, Johanna suree.
– Paul jatkoi huumerikoksiaan Ruotsissa kesällä ja syksyllä. Se oli minulle järkytys, Johanna suree.

Lue myös: Järkyttävä totuus selvisi Johanna Tukiaiselle: Mieheni on rikollinen!

Paul kävi minuun käsiksi

Totuus alkoi valjeta, kun Johannan palkkaama asianajaja selvitteli Paulin taustoja.

– Kun kerroin tästä Paulille, hän hermostui ja kävi minuun käsiksi, Johanna kertaa helmikuun puolivälissä tapahtunutta rajua riitaa.

– Olin kauhuissani. Naapurit soittivat paikalle poliisit, jotka veivät Paulin putkaan.

Johannan mukaan Paul on käynyt häneen kahdesti käsiksi riidan tuoksinassa. Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti.
Johannan mukaan Paul on käynyt häneen kahdesti käsiksi riidan tuoksinassa. Paul on istunut tutkintavankeudessa helmikuun puolivälistä asti.

Lue myös: Naapurit soittivat poliisit! Miehensä järkyttävää taustaa selvittänyt Johanna Tukiainen: Paul kävi käsiksi!

”Valheita ja mustamaalausta”

Johannan ja Paulin tytär Isabell on viisikuinen. Vauva on ollut tilapäisesti poissa äidiltään parin päivän ajan, mutta Johannan mukaan hän ei ole menettämässä lastaan.

– Tytärtäni ei ole huostaanotettu. Kyse on eri asiasta, Johanna korostaa.

– Vauvani on minulla tälläkin hetkellä, hän vakuutti viime torstaina Seiskalle.

– Olen joutunut Paulin tarkoituksellisten valheiden uhriksi. Sosiaaliviranomaiset ovat uskoneet mieheni puheita. Hän on väittänyt, että saan paniikkikohtauksia ja olen huono äiti. En voi ymmärtää, miksi ammattirikollisen väitteitä kuunnellaan.

Lue myös: Johanna Tukiainen lataa rajuja väitteitä tutkintavankeudessa istuvasta Paul-rakkaastaan: Kun peruin häät, hän alkoi mustamaalata

Miksi minulle käy näin?

Johanna kuvaa Paulia valtavan charmikkaaksi, fiksuksi ja hyväksi puhumaan.

– Aluksi minäkin olin epäileväinen, mutta kuukausien mittaan aloin ihastua häneen. Hänestä on helppo tykätä. Myös vanhempani ja sisarukseni tykästyivät Pauliin.

Johanna äimistelee, miksi hänelle aina käy rakkaudessa huonosti.

– Miten yhdelle ihmiselle voi tapahtua näin paljon ikäviä asioita? Minulla on rauha sydämessäni ja teen kaikkeni Isabellin eteen. Vauvani on ainoa hyvä puoli, mikä tästä sotkusta syntyi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »