Jari Sillanpää

Jari Sillanpäältä ikäviä uutisia: Juhlakiertue peruttu

Kotimaa | 16.09.2021 15:31

Suosikkiartisti Jari Sillanpää, 56, julkaisi tänään torstaina (16.9.) tiedotteen, joka sisältää faneille harmillisia uutisia.

Lue myös: Jari Sillanpään riehakas paluu keikkalavoille - Paljaan mahan esittely yllätti yleisön: "Vedän vaan vatsaa sisään..."

Vuoden keikkatauolta elokuussa lavalle palannut Jari Sillanpää on perunut 25-vuotisuransa kunniaksi järjestettävän syksyn juhlakiertueensa. Uusi ajankohta Jari Sillanpää FINNHITS -kiertueelle on ensi vuoden syksynä.

- Voi että harmittaa teidän ja meidän eli meidän kaikkien puolesta tää säätö, mutta minkäs teet. Tilanteesta huolimatta hyvää syksyn jatkoa ja iloisiin näkemiin! toivottelee Jari tiedotuksessa.

Peruuntumisen syyksi kerrotaan, etteivät viranomaiset saaneet päätöstä tilojen avaamisesta tarpeeksi nopeasti.

Tarkemmat konserttipäivät julkaistaan myöhemmin.

Jari Sillanpää
Hullutteleva Jari Sillanpää esitteli mahaansa kameroille vuoden keikkatauon jälkeen elokuussa.

Odotettu paluu lavoille

Seiska oli todistamassa tangokuninkaan paluukonserttia Vihdin kesäteatterissa 6. elokuuta. Konsertti sujui kaikkinensa loistavasti, eikä Jarin suorituksessa mikään viestinyt vuoden keikkatauosta. Sen verran vakuuttavasti kotikunnassaan esiintynyt laulaja nimittäin huudatti yleisöänsä hittiensä tahtiin.

Lue myös: Jari Sillanpää palasi lavalle Oulussa: taputuksista ei meinannut tulla loppua - kuvat!

Hyvä fiilis tuntui oikein säteilevän Jarista, joka hauskuutti yleisöänsä pitkin konserttia irvailemalla paikalla olleista median edustajista. 

- Heitin tämän takinkin pois sen takia, että saatte parempia kuvia. Vedän vaan vatsaa sisään ensiksi, laulaja vitsaili heitettyään pikkutakkinsa pois.

Video: Keikkatauolta palannut Jari Sillanpää hurmasi yleisön kesäkeikallaan

Lue myös: Toimittajan kommentti: Selväpäisen Jari Sillanpään paluukonsertista oli turha etsiä kohuja tai skandaaleja - vanha Siltsu on takaisin!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!