fbq
Jari Sillanpää paljastaa: Siim-rakas löytyi netistä!
Jari Sillanpää paljastaa: Siim-rakas löytyi netistä!

Jari Sillanpää paljastaa: Siim-rakas löytyi netistä!

Laulaja Jari Sillanpää, 51, julkaisi viime viikolla toimittaja Mari Koppisen kirjoittaman elämäkerran Paljaana.

Jari kertoo kirjassa elämästään avoimesti. Hän avautuu paljastuskirjassaan muun muassa homoseksuaalisuudestaan, roolileikeistä naisen vaatteissa, humalahakuisesta juomisestaan, isänsä Raimo Sillanpään väkivaltaisista kasvatusotteista ja heilahtelevasta itsetunnostaan.

Jari esitteli julkistamistilaisuudessa myös puolisonsa, 28-vuotiaan Siimin, jonka kanssa hän on seurustellut puolitoista vuotta.

Seiskan lukijoille Siim onkin jo tuttu.

Jari ja hänen virolaissyntyinen rakkaansa Siim tutustuivat Espanjassa keväällä 2015. Siim muutti Jarin luokse Suomeen viime marraskuussa.

Miehet kohtasivat, kun Jari oli palannut Karibian-risteilyltä Espanjan Benalmádenan kakkoskotiinsa. Jari päätti, että yksinolo sai riittää ja alkoi etsiä itselleen seuraa netistä, homoille ja biseksuaaleille suunnatulta treffisivustolta.

Chatti-kaveriksi osui mukavan näköinen mies, joka asui lähellä Jaria. Miehet sopivat treffeistä, ja it-alalla työskennellyt Siim riensi soittamaan ovikelloa. He hullaantuivat toisiinsa täysin.

Jari on kerryttänyt omaisuutta kovalla työllä ja kertoo kirjassaan myös avokätisestä rahankäytöstään. Hän on halunnut palkita itseään kovasta työstään.

Paljaana-kirjassa on artistista useita kuvia. Yhdessä niistä on pelkkä rannekello. Kyseessä on sveitsiläinen arvokello Breitling. Jarin ranteessa olevasta Chronomat-mallista löytyy useita eri versioita, joiden hinnat vaihtelevat tuhansista euroista kymmeniin tuhansiin.

Jari kertoo kirjassaan myös sijoittaneensa asuntoihin, jotka sijaitsevat Helsingissä, Vihdissä, Thaimaassa ja Espanjassa.

TEKSTI PIA LINDROOS

KUVAT KARI PEKONEN