fbqJanni Hussi ja Joel Harkimo nauttivat Kreikassa - näin Janni tuulettelee paikkojaan pikkumekossa: "Onpahan mukavaa" | Seiska
Janni Hussi ja Joel Harkimo

Janni Hussi ja Joel Harkimo nauttivat Kreikassa - näin Janni tuulettelee paikkojaan pikkumekossa: "Onpahan mukavaa"

Kotimaa | 19.10.2021 07:10

Radio Suomipopin juontaja Janni Hussi ja poliitikko Joel Harkimo ovat tehneent irtioton Suomen syksystä ja suunnanneet lomalle Kreetalle, Kreikan lämpöön. Hanialla viihtyvä Janni on päivitysten mukaan ainakin syönyt hyvin, hemmotellut itseään ja kuntoillut. Joelin päivät kuluvat myös töiden parissa.

Lue myös: Tätä on odotettu! Anni Hautala palaa Aamulypsyyn - Janni Hussin kohtalo selvisi

Lomalla (tai oikeesti oon etätöissä). Mutta aijon myös nauttia, Joel paljastaa Instagram-tilillään.

Janni on avoimemmin jakanut videokuvaa kuntosalilta ja sängyssä syödystä antimista. Myös kesämekot ovat lomalla tulleet tutuksi.

Onpahan mukavaa tuuletella jäseniä mekossa! Janni hihkuu pikkumekossaan.

Katso tästä kuvia parin reissusta!

Lue myös: Joel Harkimo julkaisi kuvapäivityksen taloprojektin etenemisestä - seuraajat huolestuivat: "Harri näyttää oudolta"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolle (@joelharkimo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Tähän nousee Jannin ja Joelin miljoonalukaali 

Jannin ja Joelin rakkaustarina on siirtynyt kokonaan uudelle tasolle. Rakastavaiset ovat nimittäin käynnistäneet kaikessa hiljaisuudessa massiivisen pesänrakennusprojektin Sipoossa.

Asia paljastui, kun Joelin Hjallis-isän, 67, naapurissa sijaitsevalle komealle rantatontille putkahti kaivinkoneita. Tulevan portin paikalle ilmestyi kyltti, joka kertoi projektin isäntäparina häärivän Janni ja Joel. Seiska paljasti huhut jo keväällä, mutta vasta syksyllä Janni ja Joel vahvistivat asian sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo: Kihlat – kosintavideo julki: ”Onneksi vastaus oli selkeä”

Kaivin- ja muut työkoneet paiskivat hommia jo kovaa vauhtia Joelin ja Jannin tontilla.
Kaivin- ja muut työkoneet paiskivat hommia jo kovaa vauhtia Joelin ja Jannin tontilla.

Taannoin paikalla pistäytynyt Seiskan reportteri havaitsi, että kyltti antaa muutakin informaatiota projektista. Julkkispari nimittäin rakennuttaa tontilleen Kastellin Veistos 163 -talon ja kellarikerroksen. Huoneistoala tulee olemaan komeat 215 neliömetriä.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo rakennuttavat lemmenpesän Sipooseen – miljoonatalo Hjalliksen maille

Lainhuutotodistuksen mukaan Janni ja Joel eivät ole pistäneet rahojaan kiinni tonttiin, vaan Joelin isäukko Hjallis avasi viime syksynä kukkaron nyörejään, jotta poika ja tuleva miniä saivat mieluisen rakennuspaikan.

Hjallis pulitti reilun 5 000 neliön tontista 830 000 euroa.

Ilmakuvasta saa hyvän käsityksen siitä, kuinka lähellä uusi talo on Hjalliksen lukaalia. Välissä on vain pieni metsäkaistale.
Ilmakuvasta saa hyvän käsityksen siitä, kuinka lähellä uusi talo on Hjalliksen lukaalia. Välissä on vain pieni metsäkaistale.

Lue myös: Joel Harkimo julkaisi romantiikkaa tihkuvan kuvan Janni Hussin kanssa - "Äiti sentään tajunnu olla tulematta nyt tuohon"

Kastellin esitteen mukaan muuttovalmis Veistos 163 -talo maksaa noin 350 000 euroa. Tontilla oleva vanha rantasaunakin uusitaan, joten Jannin ja Joelin tulevaa kotia voidaan kutsua todelliseksi miljoonalukaaliksi.

Tontilla on vanha rantasauna, joka on saanut purkutuomion. Tilalle nousee uusi löylytupa.
Tontilla on vanha rantasauna, joka on saanut purkutuomion. Tilalle nousee uusi löylytupa.

Tontilta ei ole suoraa näköyhteyttä Hjalliksen asunnolle, vaikka ne ovat rajanaapureita. Välissä on tuuhea metsäkaistale, joka kuuluu Hjalliksen tonttiin. Tulevaisuudessa rannalle muodostuu polku, jota pitkin naapurit voivat kulkea kyläilemään toistensa luokse.

Janni Hussi esittelee: Tällainen oli lapsuuteni Kouvola

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!