fbq
Kotimaa
24.12.2019 11:45
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Julkkikset saivat tänä vuonna lapsia.
Jannalle järjestettiin babyshower myöhässä, Jenni Vartiainen salasi vauvansa sukupuolen – näillä suomalaisjulkkiksilla vieraili haikara vuonna 2019!
Kotimaa
24.12.2019 11:45
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Laulaja Janna yllätti iloisesti kuulijansa äitienpäivänä laittamalla taidokkaan kuvan Instagramiin paljaasta vauvamasustaan. Raskaus oli edennyt jo melko pitkälle.

Lue myös: Voi, mikä tuuheatukkainen pienokainen! Janna jakoi kuvan esikoisensa kanssa! "Takana raskas kuukausi"

Janna vasta syyskuussa kertoi kuulumisensa somessa.

– Ranskan-matka sai yllättävän käänteen, kun rakas poikamme syntyi Pariisissa 22. heinäkuuta reilusti etuajassa, Janna kertoi syyskuun puolella.

Janna

Ystävät järjestivät äidille babyshoweritkin vasta, kun tämä palasi poikansa kanssa Suomeen talvenviettoon.

Lue myös: Janna otti viimeisen raskauskuvansa vain hetki ennen keskosvauvansa syntymää - poseerasi samassa mekossa vuorokausi myöhemmin: "Enpä olis tätä kuvaa otettaessa uskonut..."

Jenni salaa vauvansa sukupuolen!

Jenni Vartiainen

Jo pitkään keikkatauolla ollut Jenni Vartianen, 36, paljasti Instagramissa kesäkuussa ilouutisen ensimmäisestä raskaudestaan. Lapsen isä on vuosia USA:ssa asunut suomalainen liikemies. Lokakuussa Jenni tiedotti, että ”hän on täällä terveenä ja täydellisenä”, mutta jätti lapsen sukupuolen arvailujen varaan.

Lue myös: Jenni Vartiainen sai esikoisensa - vauvakuva kerää suomalaisjulkkiksilta koskettavia onnitteluita: "Maailmankaikkeuden suurin voima"

Uusioperhe sai prinsessan!

Manuela Bosco

Kaksi vuotta yhdessä olleet taiteilija-näyttelijä Manuela Bosco, 37, ja muusikko Tuure Kilpeläinen, 49, saivat helmikuussa ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pienellä tyttövauvalla on neljä sisarpuolta, äidin puolelta on viisivuotias sisko ja kolmevuotias veli ja isän puolelta kaksi teini-ikäistä tyttöä.

Lue myös: Helsingin värikkäin äiti! Manuela Boscon hipahtava mammatyyli käänsi katseita – kuvat!

Konna sai toisen pojan!

Kontiolat

Jääkiekkoilija Petri ”Konna” Kontiolalla, 34, oli syksyllä useita elämänmuutoksia. Vuosia KHL-joukkue Lokomotiv Jaroslavlissa kiekkoillut Petri siirtyi Jokereihin, ja koti vaihtui Venäjältä takaisin koti-Suomeen. Lisäksi hänen vaimonsa, ex-missi Lotta sai syyskuussa poikavauvan, joka on perheen toinen lapsi. Esikoispoika täyttää pian kolme vuotta.

Lue myös: Muistatko? Näin Petri Kontiolan ja missivaimo-Lotan rakkaus syttyi – nyt tulossa jo toinen lapsi!

”Lapset kasvattavat minua!”

Elastinen

Elastinen ja hänen Riina-vaimonsa saivat helmikuussa tyttären. Esikoispoika syntyi kaksi vuotta aiemmin. Elastinen ei ole paljon yksityiselämäänsä avannut, mutta hän teki poikkeuksen syksyllä nähdyssä Vain elämää -sarjassa.

– Koen kasvaneeni ihan valtavasti näiden neljän-viiden vuoden aikana sekä rakkauden että sitten lasten myötä. Mulla on ihan vilpittömästi sellainen olo, että mä olen lopun ikäni tässä tilanteessa onnellinen. Tulen panostamaan siihen koko elämäni, laulaja avautui.

Lue myös: Vain elämää -tähdet eri linjoilla jälkikasvunsa uravallinnoista! Elastisen lapsi harjoittelee räppäämistä – Erin Anttila: ”On niin paljon helpompiakin aloja!”

Tuoreen äidin imetysdraama!

Manniset

Rita Niemi-Manninen, 40, ja Aki Manninen, 43, saivat kesäkuussa kauan kaipaamansa vauvan, joka kastettiin Donna Bebiinaksi. Rita valittiin Imetyksen tuki ry:n imetysvaikuttajaksi. Yhdistyksen tehtävä on välttää viimeiseen saakka korvikemaitoon tukeutumista. Rita kuitenkin syötti Donnaa osittain äidinmaidonkorvikkeella, ja siitäkös nettiviha repesi. Rita luopui tittelistään ja tunsi heti olonsa helpottuneeksi.

Lue myös: Rita-vaimostaan ylpeä Aki Manninen avautuu rankasta synnytyksestä – ”Toimeton olo katsella vieressä!”

Halusimme tytön syntyvän Suomessa!

Jukka Hilden ja Chachi

Jukka, 39, ja Chachi, 23, Hildénin tyttövauva näki päivänvalon marraskuun kaamoksessa. Vanhemmat halusivat lapsensa syntyvän turvallisesti Suomessa. Pariskunta teki syksyllä häiden suhteen erikoisratkaisun, ja heidät vihittiin Lapissa, Levin Igluilla kahden kesken ilman vieraita. He aikovat järjestää ensi kesänä suuret hääjuhlat Chachin kotimaassa Meksikossa. Jukan lapset edellisestä liitosta ovat 7- ja 5-vuotiaita.

Lue myös: Jukka Hildén ja Chachi-vaimo julkaisivat rehellisen synnytysvideon: ”En ikinä kuvitellut, että jakaisin tämän”

Vauva poisti masennuksen!

Mikael Granlund ja Emmi Kainulainen

NHL-jääkiekkoilija Mikael Granlund, 27, ja hänen kanssaan kuusi vuotta yhdessä ollut suunnittelija-malli Emmi Kainulainen, 29, saivat Milo-pojan helmikuun lopulla juuri samaan aikaan, kun Mikael vaihtoi NHL-joukkuetta Minnesota Wildistä Nashville Predatorsiin. Emmi kertoi lokakuussa Instagramissa voineensa henkisesti huonosti ja olleensa masentunut heidän asuessaan Minneapolisissa. Sekä muutto mieluisampaan paikkaan, vauvan syntymä että kesällä vietetyt häät ovat poistaneet negatiiviset ajatukset.

Lue myös: Mikael Ja Emmi Granlundin häiden salatut yksityiskohdat paljastuivat: Milo-poika kastettiin vihkimisen jälkeen!

Tonin talossa on akkavalta!

Toni ja Heidi Nieminen

Ex-mäkihyppääjällä Toni Niemisellä, 44, on ollut vaikeitakin kausia vaimonsa Heidin kanssa sen jälkeen, kun he avioituivat vuonna 2015. He saivat Topias-pojan 2017, heinäkuussa perheonni täydentyi tyttärellä. Uusioperheessä vallitsee akkavalta, sillä sekä Heidillä että Tonilla on kaksi tytärtä aiemmista liitoistaan.

Lue myös: Tyttö tuli! Toni ja Heidi Nieminen saivat perheenlisäystä!

Haikara kävi heilläkin:

♥ Laulaja Jukka Poika ja hänen Teija-vaimonsa saivat Esko-pojan, joka on äidille ensimmäinen ja isälle neljäs lapsi.

♥ Laulaja Suvi Teräsniskan perheeseen syntyi kolmas poika, joka sai nimekseen Usko.

♥ Näyttelijä Mikko Nousiainen, 44, tuli toistamiseen isäksi, kun avovaimo Linda Wiklund, 31, synnytti Mio-pojan kesäkuussa.

♥ Salkkari-näyttelijä Tiia Elg, 33, ja hänen tanssijamiehensä Alexey Smolyanov, 23, saivat maaliskuussa Isabella-tyttären, joka on kummankin ensimmäinen lapsi.

♥ Näyttelijä Jenni Banerjee, 38, odottaa esikoistaan, ja vauvan laskettu aika on tammi-helmikuun vaihteessa. Lapsen isä on tanskalainen lentokapteeni Joakim Arke, 45.