fbq
janita lukkarinen

Janita Lukkarisen syöpätaistelussa uusi käänne: "Tämä on mulle sokki"

Seiska uutisoi kesäkuun lopulla tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen, 26, imusolmukesyövän palanneen.

Tuolloin Janita kertoi Seiskalle, että hoidot tulevat olemaan aikaisempaa rajumpia syövän nopean uusiutumisen vuoksi. 

- Kantasolusiirto on ainoa toivoni. Hoitojen rankkuudesta kertoo sekin, että viimeksi tällaisesta hoidosta ei ollut millään tasolla edes puhetta! Janita kertoi kesäkuussa.

Vakavasti sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen: Kantasolusiirto on viimeinen oljenkorteni!

Syöpähoidot alkoivat uudelleen vajaa kuukausi sitten. Väsymyksen kokonaisvaltaisuus on tullut Janitalle sokkina.

- En voinut arvata ensimmäisen hoidon väsyttävän mun kroppaa näin totaalisesti, tää on ollut omalla tapaa shokki mulle, Janita kirjoittaa.

Väsymys tuntuu kropan lisäksi myös mielessä.

- Väsymys ottaa vallan myös mielestä niin lujaa, että kyyneleet vaan alkaa tulvimaan itsestään ilman mitään syytä, mieli saattaa tuona hetkenä olla tyhjä sen suuremmista ajatuksista ja silti en pysty lopettamaan itkemistä ja pelko lamaannuttaa mut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En voinut arvata ensimmäisen hoidon väsyttävän mun kroppaa näin totaalisesti, tää on ollut omalla tapaa shokki mulle. . Vuosi sitten kun pääsin ekan kerran hoitojen välissä kotiin muistan, että makasin mun vanhempien sohvalla sikiöasennossa itkien ja huutaen "Mä en selviä tästä, auta mua Luoja" Mun vanhemmat oli mun vierellä pelosta jäykkinä ja yrittivät lohduttomina auttaa omaa lastansa parhaansa mukaan. En pysty muistamaan monesko hoito silloin oli takana.. Mutta useampi. . Väsymys ottaa vallan myös mielestä niin lujaa, että kyyneleet vaan alkaa tulvimaan itsestään ilman mitään syytä, mieli saattaa tuona hetkenä olla tyhjä sen suuremmista ajatuksista ja silti en pysty lopettamaan itkemistä ja pelko lamaannuttaa mut. . Syöpäkivut ja lääkkeet niihin pitää mua hereillä, mikä on tässä kohtaa huonoin yhdistelmä tähän päähän.. Kun lepo olisi se tärkein. . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ . A lot of people had asked me to write also in english. So lets try At first time. . I only have had my first cancer Treatment on this 2nd round, and my body is already feeling so tired that it's insane. Sometimes the feelings takes control and I just cry like A baby with no reason and cannot help myself for crying. . It has been A shock for me that my body is this tired already. Cannot remember from the 1st round how many Treatments it took to be this tired. But More than one that's sure. . The cancer pain & the medics keeps me awake and that is the worst thing right now when sleep is all i need. . #Cancerfighter #angelonamission #faceyourfears

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Laittautumisesta ja meikkaamisesta pitävälle Janitalle on ollut erityisen surullista se, että hän ei jaksa väsymyksen vuoksi meikata.

- Mun oli tarkoitus tänään jakaa teille videoita, mutta halusin piristää itseäni ja meikata, se vaati kovan hinnan.. Meikkaaminen vei mun viimeisetkin voimat, Janita kertoo Instagramissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, myself and I Ekan kerran jaan kerralla kolme kuvaa, haluan että näätte mun "do that pose, happy me ja the ugly truth" 🌹 Mun oli tarkoitus tänään jakaa teille videoita, mutta halusin piristää itseäni ja meikata, se vaati kovan hinnan.. Meikkaaminen vei mun viimeisetkin voimat. Kun on fyysisesti kokoajan aivan äärirajoilla niin henkinenkään puoli ei vaan jaksa yksinkertaisesti. Pieninkin vastoinkäyminen tuntuu maailmanlopulta ja suru valtaa mielen. Kun olin aivan loppu yksi lause sai mut aivan hajalle jonka jälkeen itkin kuin pieni lapsi suoraa kurkkua ja mun kaunis meikki oli pilalla, mikä sai mut harmistumaan entisestään. Välillä se on vain todella pienestä kiinni. Hymykin on kauhean työn takana, mun jalat ei nouse kun kävelen, oon elävä kuollut ja laahustan kuin haamu. Haamu entisestä minästä. 😪 Kumpa se parempi päivä koittaisi pian, mutta mun hoidothan on vasta alussa.. Miten ihmeessä selviän tällä kerralla kun en päässyt ikinä palautumaan edellisestä kerrasta? Mua pelottaa että mun kroppa ei tällä kertaa kestäisi tätä raskasta matkaa ja se vain praikaisi. Eniten mua pelottaa se, että sairastin oikeasti edelleen kokoajan syöpää, en ikinä ollutkaan syöpävapaa, vaikka taudin piti olla selätetty.. Multa otettiin kaksi viikkoa sitten luuydinnäyte minkä tulokset saan kuulla 18.7. Mua jännittää todella paljon.. Silloin saan kuulla onko syöpä mennyt jo mun luuytimeen, koska se on jyllännyt kokoajan mun kehossa. 🙏 Kaikki rukoukset että ei olisi mennyt, koska mulla on nyt jo edessä raskaimmat hoidot, mitä kuvitella saattaa. Se olisi suuri murhe lisää tän kaiken kurjuuden päälle. Eniten mietin selviäisinkö silloin enää ollenkaan? Olisiko mulla mahdollisuutta? ✨✨✨ #Cancerfighter #goodnight #blackisback

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

-Kun on fyysisesti kokoajan aivan äärirajoilla niin henkinenkään puoli ei vaan jaksa yksinkertaisesti. Pieninkin vastoinkäyminen tuntuu maailmanlopulta ja suru valtaa mielen.

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen joutui kiireellä sairaalaan! Makaa eristetyssä huoneessa: Verenpurkaumia ja mustelmia ympäri kehoa