fbqJalkaleikkauksesta toipuva Ina Mikkola: ”v*tutus ei enää auta” – harmittelee keppiensä ulkonäköä! | Seiska
Ina Mikkola

Jalkaleikkauksesta toipuva Ina Mikkola: ”v*tutus ei enää auta” – harmittelee keppiensä ulkonäköä!

Kotimaa | 24.10.2021 18:31

Julkkistoimittaja Ina Mikkola kertoo iloisena kuulumisistaan perjantaina (22.10.) järjestetyssä Miss Helsinki 2021 -finaalissa. Tähdelle tehtiin hiljattain polven eturistisiteen leikkaus.

- Hyvinhän se meni kaiken kaikkiaan. Seurasin itse siinä sitä leikkausta, koska totta kai uteliaana toimittajana tokaisin, että minähän katson.

Töitäkin toimittaja on pystynyt tekemään, mutta hän on myös pitänyt sairauslomaa. Ina sanoo, että revennyt eturistiside ja siitä seurannut toimenpide on välillä harmittanut häntä. 

- Ajattelen, että jos tällaisia asioita tapahtuu, niin jossain vaiheessa se v*tutus ei enää auta. Se jalka on nyt fiksattu ja elämässä sattuu asioita.

- Ainut mitä mietin, niin nämä kepit olisi voinut tuunata tähän gaalaan. Nämä eivät ole ihan minun tyyliseni. Eivät antaneet minulle hienompia! Ina tokaisee ja repeää vuolaaseen nauruun. 

Lue lisää: Ina Mikkola kohtasi ikävän vastoinkäymisen - joutuu leikkaukseen

Ina Mikkola
- Tämä on varmaan ensimmäinen kerta, kun olen katsomassa mitään missikisoja. On jännittävää. Ihana laittaa iltapuku päälle, Ina summaa tunnelmiaan. 

PITKÄ KUNTOUTUS

Kuntoutus on toimittajatähden mukaan pitkä, sillä siinä saattaa vierähtää pahimmillaan vuoden päivät.

- Kepit saan kohta pois. Olen näiden kanssa täällä ihan sen takia, että ne tuovat aika paljon turvaa. Jos joku tönii, niin ei sitten kaadu, Ina perustelee.

Hänellä on aiemminkin ollut kepit kymmenen vuotta sitten.

- Silloin minulta murtui jalka. Olin saanut silloin töitä Hullu juttu -nimisessä asiaohjelmassa, ja ekoissa jaksoissa minulla oli kepit.

INNOISSAAN UUTUUSKIRJASTA

Inalta on ilmestynyt hiljattain Valtakirjani-niminen teos. Hän uskoo pääsevänsä lokakuun lopussa järjestettäville Helsingin kirjamessuille jo ilman keppejä.

- Se olisi sellainen tavoite. Uuden kirjan julkaisu on ollut tosi siistiä. Kirja on todella helppo kuluttaa myös äänikirjana, sillä se kestää noin kolmisen tuntia. Sopii siis kiireisemmällekin ihmiselle.

- Kirja on tehtäväkirjamuotoinen, jossa ihminen itse voi osallistua. Ja varmasti Seiskan lukijoita kiinnostaa populaarikulttuuri, niin siellä on tosi paljon viittauksia eri sarjoihin ja hahmoihin. Siellä on esimerkiksi Kardashian-Jenner -analyysi, Ina vinkkaa.

Juhlava Miss Helsinki -finaali Vanhalla ylioppilastalolla huipentui tänä vuonna Oona Komin voittoon.

Lue lisää: Oona Komi on uusi Miss Helsinki!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!