fbq
20230216 HELSINKI. CLARION. Diili-pressi. Jaajo Linnonmaa. KUVA: ATTE KAJOVA
20230216 HELSINKI. CLARION. Diili-pressi. Jaajo Linnonmaa. KUVA: ATTE KAJOVA

Jaajo Linnonmaalta hikinen avunpyyntö: "Auttakaas vähän"

Mediapersoona kyselee somekansalta vinkkejä treenaamiseen.

Jääkiekkoa nuorena aktiivisesti pelannut bisnesmies Jaajo Linnonmaa on edelleen kova urheilemaan. Somekansaa Jaajo hauskuuttaakin usein kuulumisillaan harrastustensa parissa.

- Kesän odotetuin hetki, kun tennisvalmentaja Linnonmaa vei vihdoin kaksostytöt tenniskentälle. Pakko myöntää, että olin tennisvalmentajana ihan yhtä huono, kuin pelaajana. Nyt on lapset ilmoitettu tenniskurssille, hän ilmoitti Instagram-tilillään muutama viikko sitten.

Muistatko? Jaajo Linnonmaa aloitti nakuiluohjelmasta, Vappu Pimiän tv-ura starttasi vaatimattomasti – tältä televisiosuosikit näyttivät nuorina

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Jaajo pyytää neuvoa seuraajiltaan kestävyystestiin.

- Auttakaas vähän! Mä haluaisin vetästä Cooperin pitkästä aikaa, mutta ennen kuin jaksan juosta edes 12 minuuttia putkeen, niin pitää vähän reenata, hän kirjoittaa.

- Kävin tänään kipittämässä 400 m x 5 ja kierroksen aina alle 2 min. (Huilit aina välissä) Huomasin kauhukseni, että se oli ihan maksimi, joten ajatus 2400 m tuloksesta on kyllä vielä kaukana? (Pitäs jaksaa tolla vauhdilla juosta putkeen 12 min).

Jaajo kyseleekin Instagramissa tehokkaita vinkkejä treenaamiseen.

Jaajo Linnonmaa tuskailee: "p*skin kesä miesmuistiin"

- ”Juokseminen on antautumisen merkki.” Näin sanoi Mika Ilmèn Valavuori Livessä kun kyselin sen cooper-tulosta, Aleksi Valavuori kommentoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kyl se näin on, mut Jaajona ehkä kuitenkin harjottelisin aktiivisesti juoksemista, Mika vastaa vitsaillen.

- Vihaan juoksemista, liikuntaa, hikeä, hyvinvointia, smoothieta ja kaikkee muutakin v***un joogaa mut yks päivä aloin juoksee Porin juoksukoulun ohjeilla. En päässy loppuun asti ku tulin raskaaks ja kävi liian raskaaks mut tämäki sohvatyyny kerkes vetästä 5 km lenkin juosten ihan heittämällä, valokuvaaja Siru Kamula tunnustaa.

- Hah Emmä kestä, mulle kävi sama! Nyt on lapsiluku täynnä, niin parempi vältellä ainakin tätä juoksukoulua!! eräs naureskelee.

Jaajo Linnonmaan t-paitabisnes vastatuulessa - paitoja lepää varastossa 47 000 euron edestä

- Noista nopeista rundeista on ilo ja hyöty kaukana, jos juokseminen ei ole ollut hetkeen ohjelmassa. Hidasta vauhtia vain eka, kävely on myös sykettä nostattavaa ja peruskuntoa tehokkaasti kohottavaa/viimein ylläpitävää treeniä, yksi kannustaa.

- Kyllähän tässä on tennistä hakattu joka viikko, mutta toi juokseminen on vaan niin h***tin hankalaa. Otan ens kerralla mailan käteen, Jaajo tuumailee.

Mies saa näppäriä neuvoja ja paljon kannustusta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mä voin lähtee kaveriks kirmaa! muusikko Arttu Lindeman lupaa.

Jaajo Linnonmaa poseerasi nuorena vaatemallina - tunnistaisitko lehtikuvasta?