Jarkko Tamminen

Imitaattori Jarkko Tamminen ylistää vaimoaan: Sanna on minua hauskempi!

Kotimaa | 26.06.2021 20:16

Imitaattorina yleisön sydämet valloittanut Jarkko Tamminen, 44, on ollut naimisissa Sanna-vaimonsa kanssa jo 11 vuotta, ja heillä kaksi tyttöä.

Pitkän ja toimivan liiton salaisuuksia Jarkko osaa nimetä kolmin kappalein. Näitä ovat huumori, ymmärrys ja yhteinen aika.

– Se että tiukoissakin paikoissa pystyy nauramaan, on hienoa. Jos suutahtaa toiselle, niin aika nopeasti me myös nauramme sen jälkeen. Itse olen pitkävihaisempi. Sanna taas  leppyy todella nopeasti.

Hauskimman perheenjäsenen titteli menee empimättä vaimolle. – Sannalla on teräviä hauskoja kommentteja. Tilannehuumori on todella hyvä.
Hauskimman perheenjäsenen titteli menee empimättä vaimolle. – Sannalla on teräviä hauskoja kommentteja. Tilannehuumori on todella hyvä.

Lue myös: ”Tunsin huonoa omaatuntoa!” Opinnot ulkomailla veivät Jarkko Tammisen pois perheensä luota!

Perhe tukipilarina

Kahdeksan viime vuoden ajan Jarkko on lomaillut yhtä kesää lukuun ottamatta perheensä kanssa Savonlinnan mökkimaisemissa.

– Jos ottaisin listalleni kesäteattereita ja olisin jatkuvasti menossa, niin pitäisi pohtia, miksi olen sitoutunut parisuhteeseen tai perustanut perheen, jos se jää täysin toisen harteille.

Lue myös: Hulvaton video! Jarkko Tamminen ottaa kantaa ajankohtaisiin uutisiin tuttuja julkkiksia imitoiden - päivän naurut!

Jarkko tietää, ettei hänellä olisi ollut yhtä paljon mahdollisuuksia hoitaa omia juttujaan, ellei Sanna olisi ollut vauvavuosina hoitamassa perhettä niin hyvin.

– Vaimo ja lapset ovat minun tukipilareitani.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!