Miia ja Kimmo

IL: Maajussi-Miia ja Kimmo erosivat! Kiistivät suhteen päättymisen vielä viikko sitten - nyt pitkä tilitys kipeästä syystä eron takana

Kotimaa | 24.06.2021 08:08

Maajussille morsian -sarjan 13. kaudella nähdyt Miia, 37, ja Kimmo, 40, ovat eronneet. Pariskunta kertoo erosta Iltalehden haastattelussa.

Seiska sai viikko sitten vihiä Miian ja Kimmon suhteen päättymisestä ja otimme yhteyttä Miiaan asian tiimoilta. Viime torstaina Miia vakuutti Seiskalle parin olevan yhä yhdessä ja tyrmäsi erohuhut ykskantaan.

– Olemme yhdessä, Miia vahvisti Seiskalle tasan viikko sitten.

Lue lisää: Maajussi-Miian Kimmo-rakas Tinderissä - Miia tyrmää erohuhut!

Nyt Iltalehti on julkaissut pariskunnan pitkän haastattelun, jossa he käyvät juurta jaksain läpi eron syitä ja noin vuoden kestäneen suhteen vaiheita. 

Ero on Miian ja Kimmon mukaan ollut pitkän harkinnan tulos ja haastattelustakin käy ilmi, että ero on ollut tulossa jo hyvän aikaa. 

– Tässä ei ole mitään draamaa, enää.

– Pientä pahaa oloa oli puolin ja toisin, mutta siitä päästiin. Asiat on selvitetty ja hyvissä väleissä jatketaan, Kimmo sanoo IL:lle.

Taustaa: Sähkömies Kimmon kanssa yhteen muuttanut Maajussi-Miia tulevista häistä: Ei kannata alkaa hengitystä pidättelemään niitä odotellessa

Katso alta video ajalta, kun kaikki oli vielä hyvin!

 

"Totta kai surettaa"

Jääräpäiksi IL:n haastattelussa tunnustautuva ex-pariskunta pohtii, että suhde kariutui luonteiden liiallisen samankaltaisuuden takia, minkä takia he ovat riidelleet runsaasti.

– Totta kai surettaa. Parisuhteeseen lähtiessä tietysti toivoo, että se toimisi. Tässä iässä osaa kuitenkin jo antaa periksi ennen kuin asiat menevät vihanpidoksi, Kimmo sanoo.

Miia ja Kimmo avautuivat riitelystään jo helmikuussa Seiskalle.

– Kun on kaksi johtajaa samalla tontilla, niin onhan se joskus vähän haastavaa, Kimmo naurahti tuolloin.

– Eihän sellaista suhdetta olekaan, että ei välillä räiskyisi. Tai sitten kaikki ei ole kohdallaan. Viimeksi pidettiin pyykkäämisestä pientä neuvonpitoa vähän kovemmin, mutta ei meillä listaa ole, mikä on kenenkin työ. Se tekee, kummalla on enemmän aikaa.

Lue myös: Maajussi-Miian ja sähkömies Kimmon rakkausonni: Riitelemme kotitöistä!

Kimmo sanoo lehdelle asuvansa Miian luona Kuusamossa kesän loppuun, jonka jälkeen hän siirtyy elämässä eteenpäin.

Näin onnellisesti Miia ja Kimmo poseerasivat Seiskalle vielä helmikuussa.
Näin onnellisesti Miia ja Kimmo poseerasivat Seiskalle vielä vuoden alkupuolella.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!