fbqIL: Joalin Loukamaa, 20, kaahasi poliisin tutkaan 164 km/h | Seiska
Joalin Loukamaa

IL: Joalin Loukamaa, 20, kaahasi poliisin tutkaan 164 km/h

Kotimaa | 20.10.2021 20:25

Maailmanlaajuista suosiota nauttiva supertähti Joalin Loukamaa, 20, on Iltalehden tietojen mukaan kaahannut poliisin tutkaan 164 km/h, kun suurin sallittu nopeus oli 120 km/h.

Iltalehti kertoo, että poliisi kirjoitti liikenneturvallisuuden vaarantamiseen syyllistyneelle Joalinille 24 päiväsakkoa, jotka tekivät hänen tuloillaan 888 euroa. Lisäksi tanssija joutui maksamaan 40 euron rikosuhrimaksun. Lehden mukaan Joalin kärähti teostaan huhtikuisena lauantai-iltana Paimiossa.

Lue myös: Äiti sai hakemaan ammattiapua! Terapia auttoi Joalin Loukamaata avautumaan: Pidin aiemmin pahaa oloa itselläni

Joalilla on Instagramissa hurjat 3,7 miljoonaa seuraajaa, joista suuren osan hän on saanut maailmalla menestyneen Now United -yhtyeensä myötä. Joalin kilpaili myös alkuvuonna nähdyllä Selviytyjät Pohjola -kaudella.

Viime aikoina Joalin on avoimesti myöntänyt suhteensa näyttelijä-valokuvaajanakin kunnostautuneen Julian Riikosen kanssa.

Lue myös: Nyt se on virallista: Joalin Loukamaa ja Julian Riikonen vastasivat fanien parisuhdekysymyksiin - Joalin kutsui poikaystäväksi: "Pidin Julianin itsevarmuudesta"

Arkistovideo: Joalin Loukamaa paljastaa parhaat vinkit matkustamiseen

Lue myös: Suomalaistähti Joalin Loukamaa, 19, julkaisi harvinaisen kuvan - 2,8 miljoonaa Instagram-fania mykistyi: "Omgggg niin kaunis!"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!