fbq
Kotimaa
16.09.2021 15:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Iina Kuustonen.
Iina Kuustonen on mielettömässä tikissä – käy rankan fitness-roolinsa jälkeen yhä ahkerasti salilla: ”Treenaan siten, että tuntuu hyvältä”
Kotimaa
16.09.2021 15:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Kotimaisen elokuva-alan Jussi-palkintoja jaettiin keskiviikkona (15.9.) Vantaan Airport Studiosilla. Yksi palkinnon jakajista oli näyttelijä Iina Kuustonen, joka pelmahti punaiselle matolle smaragdinvihreässä Mert Otsamon suunnittelemassa iltapuvussa.

Kerrassaan näyttävän asukokonaisuuden kruunasivat tamperelaisen Naguel-koruateljeen kimaltelevat korut.

– Sain juuri kuvatuksi Pelle Hermanni-elokuvan ilma-akrobatiakohtaukset. Seuraavaksi alan kuvata erästä toista elokuvaa, josta en voi vielä puhua enempää, Iina, 37, myhäilee salaperäisenä Seiskalle.

Lue myös: Uskomattoman upea Laura Birn hehkui läpikuultavassa luomuksessaan – pamautti painavan puheenvuoron Jussi-gaalassa: ”Vailla minkäänlaista logiikkaa!”

Iina Kuustonen pelmahti punaiselle matolle Mert Otsamon suunnittelemassa iltapuvussa.
Iina Kuustonen pelmahti punaiselle matolle Mert Otsamon suunnittelemassa iltapuvussa.

Kahvimaitoa, kiitos!

Juhannuksena näyttelijä sai purkkiin Punttikomedia-elokuvan kuvaukset. Pekko Pesosen käsikirjoittama hassuttelu sijoittuu kuntosalimaailmaan. Myös Iina treenasi itsensä rooliaan varten mielettömään kondikseen, ja on yhä silminnähden niin sanotusti tikissä.

– Siitä jäi paljon hyviä asioita matkaan. Rooliin valmistautuminen oli niin kokonaisvaltaista, ettei niin isoa työtä edes pystyisi vetämään vessasta alas, Iina tuumii.

Lue myös: Onko tässä Jussi-gaalan seksikkäin asu? Säteilevä Anu Sinisalo, 55, räjäytti potin punaisella matolla – kaula-aukko lähes napaan asti: ”Kannan tätä ylpeydellä!”

– Olen toki pyrkinyt elämään normaalia elämää ja treenannut siten, että itsestä tuntuu hyvältä. Mutta onhan tässä elämä vapautunut! Nyt saan juoda kahvin kanssa maitoa niin paljon kuin haluan.

Ohhoh, suot itsellesi oikein kahvimaitoa! Tuohan kuulostaa suorastaan revittelyltä!

– Hahhaa! Juu, ei minua kyllä sipsihyllyiltä löydä. Ne eivät ole lainkaan juttuni, mutta suklaa on – on ollut lapsesta asti. Suon sitä itselleni ihan joka päivä, Iina paljastaa.

Lue myös: Palkittu suomalaisnäyttelijä alkaa kuvata menestyskirjailijan kauhuelokuvaa – tekee Seiskalle rehellisen paljastuksen: ”En ole koskaan ennen näytellyt kauhua”

Punttikomedia-rooliaan varten itsensä timanttiseen tikkiin treenannut Iina käy yhä ahkerasti salilla.
Punttikomedia-rooliaan varten itsensä timanttiseen tikkiin treenannut Iina käy yhä ahkerasti salilla.