Katso kuva!

Ihanat yhteiskuvat vuosien takaa! Näyttelijä Ernest Lawson juhlisti merkkipäivää puolisonsa kanssa: ”Vuosikymmenen ajan hän on jaksanut…”

Kotimaa | 14.04.2021 09:15

Näyttelijä Ernest Lawson, 32, juhlisti yhteistä taivaltaan mielitiettynsä Nellin kanssa, jonka kanssa hän on seurustellut kymmenen vuotta. Pariskunta tapasi vuonna 2011, kun he opiskelivat opettajiksi. 

Pitkän yhdessäolon kunniaksi näyttelijä jakoi Instagram-tilillään tiistaina 13. huhtikuuta ihanan kuvakollaasin, jossa aviopari on suhteensa alkumetreillä. 

Lue myös: Putous-näyttelijä Ernest Lawson sai maistaa vasenta koukkua: "Tuo sun nassu on jo vähän nähty"

- Kuvassa näkyvät kaksikymppiset alkoivat seurustella tasan kymmenen vuotta sitten. Kymmenen! Miettikää! Vuosikymmenen ajan hän on jaksanut kuunnella mun typeriä vitsejä. Jos Nobeleita jaettaisi kärsivällisyydestä, niin hän olisi aika vahvoilla. Ja jos niitä jaettaisi kauneudesta, niin muilla ei olisi mitään tsäänssejä, Ernest kertoo. 

Julkaisun kuvista päätellen näyttelijä ei ole ainoa hupiveikko heidän suhteessaan, sillä hänen nykyinen vaimonsa ilveilee otoksissa huvittavalla tavalla.

Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2015 asti, ja heillä on kaksi tytärtä. 

Ihastutti

Ernestin tapa kehua vaimoaan herätti paljon iloisuutta hänen sosiaalisen median seuraajissaan. Erityistä huomiota sai hänen käyttämänsä aihetunniste "vaimo täyskymppi", millä hän viittaa vaimonsa olevan täydellinen. 

Lue myös: Vauvauutisia! Näyttelijä Ernest Lawson ja Nelli vaimo saivat perheenlisäystä

- Voi miten ihanastai sanottu. Onnea täyskymppiläisille!

- Onnea kyyhkyläiset

- Ihanan näköisiä

- Hurjasti onnea

Lue myös: Ernest Lawson sai tyttäreltään pienen opetuksen – hellyyttävä tarina ihastuttaa: ”Sulla on kieltämättä fiksuja lapsia” 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!