fbq
Kotimaa
09.06.2021 14:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Martina Aitolehti
"Ihan kuin rinta olisi revennyt!" Martina Aitolehti rehellisenä eroistaan podcast-haastattelussa: "Siitä ei ollut paluuta enää"
Kotimaa
09.06.2021 14:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Martina Aitolehti, 38, on vieraana Pääasioita-podcastin tuoreimmassa jaksossa. Yrittäjä ja urheilija puhuu podcastissa psykoterapeutti-Villen kanssa kipeistäkin asioista, kuten siskonsa traagisesta kuolemasta. 

Lue myös: Vau, mitä rakkauskuvia! Martina Aitolehti rutistaa paidatonta lätkäjätkäänsä - viikonloppusuunnitelmatkin selvillä!

Purjehdus muutti kaiken

Martina käsittelee haastattelussa myös eroaan kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanista. Martina ja Stefu asuivat avoliitossa 2011–2020, he kihlautuivat vuonna 2019 mutta erosivat vuotta myöhemmin. Martinalla ja Stefulla on vuonna 2012 syntynyt tytär.

– Muistan, kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle, taisi olla 2019. Siihen aikaan kipuilin todella paljon. Olin tosi, tosi epäterveellisessä parisuhteessa, ja olin jo pitkään halunnut erota. En oikein löytänyt ulospääsyä siitä. Halusin mutten tiennyt miten pääsen pois. Minulla ei ollut mitään vastauksia, olin hirmu heikko sen asian äärellä, Martina kertoo avoimesti.

– Tuntui vain, että olen todella kahlittu omassa kehossani. 

Lue myös: Martina Aitolehti toipui erosta! Yhteisiä öitä ex-kiekkoilija Hannu Pikkaraisen kanssa – paparazzikuvat!

Luovuttamispisteessä

Martina kertoo suhteestaan mainitsematta muita henkilöitä nimeltä. Hän kuitenkin kertoo avoimesti, että suhde ja varsinkin sen loppuvaiheet olivat hänelle kuormittavia. 

– Olin todella pettynyt itseeni, että miten voin olla näin heikko, etten löydä ulospääsyä. Olin jo lähes luovuttamassa, Martina lataa.

Lue myös: Martina Aitolehti erosi taas! Rötösrakas jätti kohukaunottaren!

Ei paluuta entiseen

Martina kuvailee myös, kuinka vapauttavaksi koki Atlantin yli purjehtimisen, sillä hän vietti merellä kuusi viikkoa, joista neljä täysin tavoittamattomissa. 

– Se oli ihan hullua, kun pääsin pois sieltä. Kun kaikki nämä sosiaaliset laitteet ja toksiset ihmiset ovat pois siitä ympäriltä... Niihin ei saa yhteyttä, eikä niitä tarvitse ajatella.

Martina kertoo, että tuo reissu oli yksi hänen elämänsä merkittävimmistä.

– Koin sellaisen vapauden tunteen. Kerran olin siellä laivan kannella, ja huusin niin paljon kuin minusta lähti ääntä. Ihan kuin olisi rinta revennyt, että jumalauta, mä oon vapaa. Enää kukaan ei kahlitse mua!

– Siitä ei ollut paluuta enää. Siitä se lähti ihan phuuh, sittenhän mä erosin aika pian. 

Lue myös: Sofia Belórfilta raju paljastus tv:ssä: Stefan Therman ihastui minuun jo Martinan ollessa raskaana! "Stefu lähti kotoaan itse"

Itsensä kaltoinkohtelu satuttaa

Hyvinvointivalmentajanakin työskentelevä Martina kertoo myös, että on jutellut ystäviensä kanssa tuosta ajasta elämässään. Eniten häntä on ystävineen mietityttänyt se, kuinka Martina puhui itse itselleen noihin aikoihin. Yksi keskustelu ystävän kanssa on jäänyt erityisesti mieleen.

– Muistan, että sanoin joskus, että tämä on ihan ok minulle. Ei haittaa, vaikka olen onneton. Olen varmaan loppuelämäni onneton, mutta kunhan lapsilla on perhe. 

– Kun mietin tätä, niin onhan tuo ihan absurdi lause.

Lue myös: Martina Aitolehti täräyttää suoran mielipiteensä Sofia Belórfista Iholla-sarjassa: "Vapaamatkustaja"

Opettavainen matka

Martina ja Ville keskustelevat siitä, että toisinaan parisuhteita pystyy vielä korjaamaan. Martina huomauttaa Villelle, että kyseisessä parisuhteessa oli rikottu paljon jo sellaisia asioita, joiden korjaaminen olisi ollut erityisen haastavaa. Martinan mukaan kyseisen suhteen korjaaminen olisi vaatinut aikamoisen tyypin, joka olisi ollut valmis panostamaan suhteeseen.

– Rakkaus, mistä luulin, että on rakkautta. Tai varmasti on jonkinlaista rakkautta, mutta… Martina pohtii.

Martina kertoo Villen haastattelussa, että on omien erokipuilujensa vuoksi oppinut, millaisia tunteita on muille ihmisille omalla toiminnallaan aiheuttanut. 

– Sanoisin, että erossa osaan olla aika kylmä ja ajoittain aika v-mäinenkin. Olen huomannut, että ei vitsit, näin paskalta tuntui silloin tästä ja tästä, kun minä tein hänelle täsmälleen samalla tavalla. 

Lue myös: Kuohuvaa kylmässä! Martina Aitolehti karkasi Leville uuden rakkaansa Hannu Pikkaraisen kanssa - hulppeat puitteet luksushotellissa!

Uusi onni kukoistaa

Nykyisin Martina heilastelee entisen kiekkoilijan Hannu ”Hank” Pikkaraisen, 37, kanssa. Urheilullisen pariskunnan onni vaikuttaa kukoistavan, ainakin sosiaalisen median perusteella.

Seiska uutisoi huhtikuussa, että lätkäjätkä-Hannu ja Martina ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä. Nykyisin pariskunta kertoo arjestaan myös sosiaalisen median kanavissa varsin avoimesti. Molempien Instagram-tileiltä on voinut seurata esimerkiksi sporttisen pariskunnan yhteisiä treenejä tai romanttisia minilomia. 

Lue myös: Martina Aitolehti loukkaantui vakavasti ja joutuu leikkaukseen: "Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet"

 Lue myös: Martina Aitolehti julistaa rakkauttaan somessa: "Mun ikioma lätkäjätkä!" - Tuure Boeliukselta melkoinen letkautus kommenteissa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »