fbq
Kotimaa
09.03.2021 18:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Instagram
tia-maria sokka
Huutokauppasi hanurinsa! Twerkkaaja Tinze maalasi pakaransa tauluihin asti – tässä lopputulos
Kotimaa
09.03.2021 18:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Instagram

Twerkkauksen kuningatar Tia-Maria ”Tinze” Sokka laajensi luovaa puoltaan tanssimisesta maalaamisen puolelle. Hän teki omasta takamuksestaan tauluja, joista hän huutokauppasi hyväntekeväisyyden merkeissä yhden eteenpäin. Taulusta saatavat rahat hän lahjoittaa Ensi- ja turvakotienliitolle, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä.

Järjestö tunnetaan myös perheväkivaltaa ehkäisevästä työstä, mikä on tanssijalle hyvin tärkeä asia. 

Lue myös: Tulikuuman twerkkaustähden alusvaateotos villitsee - Näin Tinze vastasi faniensa pyyntöön: "Herkkubeba"

- Kun ovet sulkeutuvat ja eristys alkaa koronaviruksen takia, kaikki väkivalta naisia kohtaan kasvaa, erityisesti kotiväkivalta, Tinze huomauttaa Instagram-päivityksessään englanniksi. 

Hän kertoi Instagram-tilillään, että on itse kärsinyt parisuhdeväkivallasta muutama vuosi sitten. Tanssija selvisi karusta kokemuksesta läheistensä tuen avulla, eikä hän enää vaikene asiasta.

- En tunne itseäni uhriksi. Olen selviytyjä. Tunnen itseni vahvemmaksi kuin koskaan, eikä mikään voi pysäyttää positiivista energiaani. 

Päivityksellään hän haluaa kannustaa kaikkia tarvitsevia hakemaan apua. Lisäksi hän kannustaa muita antamaan tukensa näille vahvoille naisille, jotka ovat kokeneet jotain, mitä kenenkään ei pitäisi elämässään kohdata.

Katso kaikki neljää kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Kuuma Tinze saa vedenkin kuplimaan – tulisilla twerkkaustaidoilla treenatut kankut altaan reunalla: katso kylpykuva 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)

Lue myös: Pärjäisitkö tässä petipuuhassa? Twerk-kaunotar Tinze haastaa kiivaaseen kamppailuun superseksikkäänä: ”Kuka haluaa osallistua?” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINZE (@tinzeofficial)