Tim Sparv

Huuhkajien kapteeni Tim Sparvin kauhunhetket Kreikassa: Pakenimme kodistamme!

Kotimaa | 12.05.2021 07:36

Kööpenhaminassa tehdään 12. kesäkuuta kotimaista jalkapallohistoriaa, kun Suomi pelaa ensimmäisen arvokisaottelunsa. Koronapandemian siirtämiä EM-kisoja on odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä ne piti pelata jo vuosi sitten kesällä.

– Sitä tunnetta on vaikeaa pukea sanoiksi… Ensimmäiset arvokisat on niin iso juttu! Se on sitä meille pelaajille, maajoukkueen taustavaikuttajille ja tietysti myös kaikille jalkapallohulluille suomalaisille, Huuhkajat-kapteeni Tim Sparv iloitsee Seiskalle Kreikasta.

– Tämä on ollut meille kaikille pitkä vuosi, mutta pian odotus palkitaan. EM-kisat ovat itselleni ja varmasti muillekin pelaajille uran kohokohta. Siitä tulee ainutlaatuinen kokemus.

Lue myös: "Miten onnekas olenkaan!" - Huuhkajien sankarikapteeni Tim Sparv ja kuvankaunis tshekkimalli Jitka paljastavat Seiskalle: Näin rakkautemme roihahti!

Kulunut kausi kreikkalaisessa AEL:ssä on ollut katastrofaalinen ja kaaoksen sävyttämä. – Kaikkia yksityiskohtia en edes viitsi vielä kertoa, kohtelias Tim sanoo.
Kulunut kausi kreikkalaisessa AEL:ssä on ollut katastrofaalinen ja kaaoksen sävyttämä. – Kaikkia yksityiskohtia en edes viitsi vielä kertoa, kohtelias Tim sanoo.

Raju maanjäristys

Melkoinen kokemus on ollut myös kausi kreikkalaisessa AEL FC:ssä. Kreikan viidenneksi suurimmassa kaupungissa Lárisassa ammattiaan harjoittava Tim, 34, huokaa syvään kuvaillessaan katastrofaalista sesonkia – ja sen seurauksia.

– Kausi on ollut tosi huono. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tipumme divariin. Seura on kuitenkin perinteikäs ja sen kannattajat hurjan intohimoisia, joten täällä ei olla kovin mielissään. Sanotaan näin, että tämä on aika futishullu kansa, Tim muotoilee.

Katsomossa palavia soihtuja ja raivostuneita fanejakin pelottavampaa on perheen joutuminen vaaraan. Näin kävi maaliskuussa voimakkaan maanjäristyksen yllättäessä

– Vaimoni Jitka oli nukkumassa, ja Leah-tytär onneksi sylissäni, kun koko kuudennen kerroksen asuntomme alkoi täristä ja heilua ihan. Järistys oli 6,3 Richterin asteikolla.

Lue myös: Huuhkaajat-tähti Tim Sparv ja mallikaunotar Jitka Novackova saivat tyttövauvan: "Isä teeskentelee tietävänsä, mitä hän tekee"

Jitka ja Tim olivat vieraina Linnan juhlissa  2019.
Jitka ja Tim olivat vieraina Linnan juhlissa  2019.

Ei enää paluuta kotiin

Järistyksen keskus oli puolen tunnin matkan päässä Lárisasta, mutta kaupunki kärsi silti vakavia vahinkoja.

– Pelästyimme oikein kunnolla. Jouduimme pakenemaan kodistamme, emmekä enää uskaltaneet palata sinne lainkaan, Tim selvittää Seiskalle.

Sparvin perheen uusi osoite löytyi Timin tuttavien luota samasta kreikkalaiskaupungista.

– Olemme nyt asuneet ystäviemme luona ensimmäisessä kerroksessa, koska varsinkaan Jitka ei enää tuntenut oloaan turvalliseksi.

Lue lisää Timin Kreikan kokemuksista keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!