fbq
Kotimaa
03.11.2021 17:48
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto
Teemu Laurell
Huippukokki Teemu Laurell paljastaa: hurahdin Love Islandiin! - kertoo nyt, kenen parin olisi toivonut voittavan
Kotimaa
03.11.2021 17:48
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto

Kokki Teemu Laurell, 37, kertoo arkensa olleen hektistä viime keväästä saakka. Siksi penkkiurheilu on hänelle vapaa-aikana mieluista puuhaa lätkän tai jalkapallon muodossa.

- Silloin rentoutuu parhaiten. Mutta himaan tullessa aivot sai narikkaan myös Love Islandia katsomalla. Tykkäsin siitä ohjelmasta kovasti.

Hän ei ollut aiemmin seurannut kyseistä sarjaa, jossa saarelaiset etsivät tosirakkautta auringon alla. Syksyllä esitetyssä ohjelmassa finaaliin päätyi kolme paria, joista yksi keräsi 25 000 euron rahapalkinnon.

- Nicosta ja Kretestä tuli suosikkiparini. Heissä on sellaista tiettyä särmää ja aitoutta, ja olisin ehkä toivonut heidän voittavan, Teemu pohtii.

Teemun suosikit sijoittuivat kaudella toisiksi, mutta voittajaksi julistettiin Salli ja Eeli. Eräs hahmo painui hyvin huippukokin mieleen tuoreelta kaudelta.

- Se täytyy myös sanoa, että pidin erityisesti Kimin heittämästä läpästä. Hän oli hauska tyyppi!

Lue lisää: Mitä tapahtui kommunikaatio-ongelmissa velloneelle Love Island -Kretelle ja Nicolle? Kohukaksikko myöntää: ”Riitelemme turhista jutuista” – sopivat treffit yllättävään paikkaan

Teemu Laurell
Teemulla on Helsingissä kaksi ravintolaa, Shelter ja Holy Døner, jotka pitävät hänet kiireisenä.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »