Huilumies elementissään! Seiskan kanssa Intiaan matkustanut Vesa-Matti Loiri otti jamit paikallisen soittajan kanssa – kuvat 17 vuoden takaiselta matkalta!

Kotimaa | 02.03.2021 13:04

Elämänsä aikana paljon reissanneelle Vesa-Matti Loirille Seiskan kanssa vuonna 2004 Intiaan tehty matka oli ensivierailu maassa.

Matkan aikaan 59-vuotias Vesku ihastui Pohjois-Goassa sijaitsevaan Anjunan kylään.

Äitinsä, Stina Toljanderin kanssa Goassa tuolloin asuneet pojat Ukko, 8, ja Sampo, 7, saivat isästään kauan odotetun vieraan.

Vesku vietti Intian-matkan tiiviisti rakkaiden poikiensa kanssa touhuten.
Vesku vietti Intian-matkan tiiviisti rakkaiden poikiensa kanssa touhuten.

Lue lisää: Taiteilijanero hoikistui Intiassa! Vesa-Matti Loiri avautui vanhemmuudesta vuonna 2004: En uskonut saavani kokea uutta isyyden onnea

Elämäkertaa odotellessa

Matkan aikana Vesku vielä pohti, ettei tekisi koskaan elämäkertaa, koska aavisti jo tuolloin, että mahdolliset muistelmat tulisivat loukkaamaan ihmisiä.

– En haluaisi loukata elossa olevia ihmisiä, ja ehkä siksi jarruttelen kirjoittamista.

– Haluan olla rehellinen kaikessa, ja erotan myös valehtelijan kaukaa. Minua on turha yrittää kusettaa, Vesku totesi.

Huilumies elementissään. Muusikkonakin lahjakas Vesa-Matti Loiri - HOIKISTUIN VES ILEIKEISSÄ otti Intiassa jamit paikallisen perinnesoittajan kanssa.
Huilumies elementissään. Muusikkonakin lahjakas Vesa-Matti Loiri otti Intiassa jamit paikallisen perinnesoittajan kanssa.

Lue myös: Tältä Vesa-Matti Loiri näyttää nykyään! Ile Vainio yllätti ystävänsä koskettavalla lahjalla - "Muisteltiin kaiholla ja riemulla"

Intian-matkan aikaan Suomessa levisi myös huhuja, että Stina Toljander ja Vesku olisivat palanneet yhteen.

Stina vietti Veskun kanssa Goassa paljon aikaa, ja heidän välinsä olivat erittäin hellät ja läheiset, mutta vain ystävinä.

– Yhteenpaluujuttua meistä ei koskaan saa, Vesku totesi Seiskalle.

– Stinde on upea mimmi ja rakas ihminen. Kun lähdin Stinan kotitilalta Vihdistä nelisen vuotta sitten, poistuin sieltä viimeisen kerran. Uudet yritykset johtavat vain pahaan mieleen, sillä ei ihminen voi muuttua toisen takia kuin ehkä hetkeksi.

Ex-rakastavaiset kertoivat Seiskalle pysyneensä eron jälkeen ystävinä.
Ex-rakastavaiset kertoivat Seiskalle pysyneensä eron jälkeen ystävinä.

 

Vesku ei stadin kundina sopeutunut vihtiläiseen maaseudun näennäiseen rauhaan, josta oli vaikea löytää omaa tilaa.

– Meillä ramppasi väkeä kaiken aikaa. Kun tulen keikkamatkalta kotiin, haluan edes päivän olla täydessä hiljaisuudessa. Nyt asun yksin poikamiesboksissani, mutta haaveilen hieman isommasta kodista, Vesku kertoili tuolloin.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!