fbq
Kotimaa
17.11.2019 21:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Elsen kotialbumi & Instagram
Else Lautala seikkailee maailmalla.
Huikeita seikkailuja! Else Lautala on laulanut arabiaksi ranskalaissirkuksessa - "Kaikenlaista on tullut tehtyä!"
Kotimaa
17.11.2019 21:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Elsen kotialbumi & Instagram

Hyvinvointivaikuttaja ja tuotantoalan yrittäjä Else Lautala, 40, on suuren yleisön silmissä profiloitunut somepersoonana, joka matkustelee milloin missäkin päin maailmaa. Seikkailuja rakastava rovaniemeläisblondi on pelkästään kuluneen vuoden aikana viihtynyt niin Italiassa, Kreikassa, Floridassa kuin Lofooteillakin - vain muutama matkakohde mainitaksemme.

– Rakastan reissaamista! Aina kun tulee mahdollisuus, lähden seikkailuun. Monesti yhdistän myös työreissuihin vapaa-ajan matkailua, Else sanoo Seiskalle.

Lue lisää: Suomen seksikkäin nelikymppinen?! Fitness-kaunotar Else Lautala esiintyy vähissä vaatteissa: ”Paljas pinta on aivan luonnollinen juttu!”

Else Lautala on samaan aikaan sekä käsittämätön Elovena-kaunotar että maailmanluokan fitnessmalli.
Else Lautala on samaan aikaan sekä käsittämätön Elovena-kaunotar että maailmanluokan fitnessmalli.

Sirkusta ja huippu-urheilua

Moni muistaa myös Elsen huippu-urheilutaustan. Viisinkertainen fitnessin maailmanmestari harrasti nuoruudessaan 11 vuotta rytmistä voimistelua ennen siirtymistään kilpa-aerobicin pariin. Mutta hän on tehnyt paljon, paljon muutakin.

– Kun muut keskittyivät lukion jälkeen jatko-opintoihin, itse jatkoin fitnessiin ja lähdin USA:han kisaamaan. Olen myös eräkoulusta valmistunut melonta- ja luontoelämysohjaaja, hän selostaa Seiskalle.

– Myöhemmin päädyin ranskalaiseen sirkukseen, jonka kanssa kiersin Ranskassa ja Libanonissa. Siellä esitin silkki- ja ilma-akrobatiaa, mutta myös lauloin taustoja arabiaksi. Kaikki tämä kertoo intohimostani seikkailuihin, ja voisikin sanoa, että kaikenlaista on tullut tehtyä!

Lue lisää Elsen uskomattomasta elämästä ja katso kaikki tulikuumat kuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Elsellä on poikkeuksellisen monipuolinen työhistoria. Hän on mm. esiintynyt ilma-akrobaattina ja laulanut arabiaksi ranskalaissirkuksessa.
Elsellä on poikkeuksellisen monipuolinen työhistoria. Seikkailuja rakastava Lapin nainen on mm. esiintynyt ilma-akrobaattina ja laulanut arabiaksi ranskalaissirkuksessa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »