Huh, nyt mennään! Laulaja Iltalle järjestettiin varsinaiset yllätyspolttarit - kaunotar luuli menevänsä keikalle

Kotimaa | 12.05.2021 23:00

Laulaja ja lauluntekijä Ilta Fuchs on yksi tulevan kesän morsiamista.

Suomalais-saksalaiselle muusikolle järjestettiin tämän yllätykseksi polttarit viime viikonloppuna, joista Ilta julkaisi aurinkoisia kuvia Instagram-tilillään.

Yllätyspolttarit

Valovoimaisesta persoonastaan tunnetun muusikon ystävät ja sukulaiset olivat Iltan oman kertoman mukaan jekuttaneet laulajaa. Ilta kuvitteli menevänsä helsinkiläisravintola Torniin keikalle, mutta yllättäen tilanne muuttuikin täysin ja kaunotar päätyikin Tampereelle.

Mun lauantain ”keikka” Tornihotellissa vaihtukin siihen et avaan silmät Näsijärvellä vesiskootterissa, Ilta kirjoittaa julkaisunsa yhteyteen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilta (@iltaofficial)

Julkaisun ensimmäisessä osassa on video, jossa näkyy kuinka Ilta on saatettu istumaan vesiskootterin kyytiin silmät peitettyinä kasvomaskilla. Kun maski otetaan pois, voisi Iltan ilmettä kuvailla vähintäänkin hämmästyneeksi.

Mä en tiiä onks kukaan koskaan yllättäny mut tällee, mut ton isommaks suuta ei kyl varmaan saa, Ilta kirjoittaa liikuttuneesti.

Kiitollinen läheisilleen

Julkaisun seuraavassa otoksessa on polaroid-kuva, jossa juhlapäivän sankari nostaa juomalasia ilmaan. Ilta on valinnut ylleen valkoisen mekon ja tähteä ympäröi runsaat juhlakoristelut.

Viimeisessä kuvassa Ilta on puettu perinteisiin polttareitaan viettävän morsiamen tamineisiin, sillä tähtiartistilla on yllään muun muassa Wifey for Lifey -tekstillä varustettu nauha ja kädessään mikrofoni. 

Ilta on julkaissut polttareidensa jälkimainingeissa myös kuvia juhlat järjestäneestä kokoonpanosta, sekä kiittänyt vuolaasti rakkaitaan yllätyksestä.

Rakastan teitä niin paljon!! Kiitos kun järkkäsitte mulle päivän missä mun jokainen rakkaudenkolo täytty!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilta (@iltaofficial)

Kihlat vaihdettiin uutena vuotena

Ilta meni kihloihin miehensä kanssa viime vuoden viimeisenä päivänä ja häitä olisi tarkoitus tanssia tulevana kesänä. Tähdet tähdet -ohjelmastakin tutun artistin kihlaus nousi kuitenkin puheenaiheeksi vasta Uuden Musiikin Kilpailun -finaaliin pääsyn myötä. Ilta kertoi Me Naisille huhtikuussa, että he ovat alkaneet Troy-puolison kanssa seurustelemaan viime syksynä.

Alun perin Ilta nousi suomalaiselle musiikkikentälle vierailtuaan Cheekin Sillat-kappaleella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilta (@iltaofficial)

Lue myös: Tähdet, tähdet -suosikki Ilta yllättää: Seurustelen vaatesuunnittelijan kanssa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!