Katso videot!

Huh, miten estotonta! Kohuräppäri Paha Matamin uusi video hätkähdyttää: "Aiheuttaa välittömän tarpeen twerkata!"

Kotimaa | 26.02.2021 20:58

Paljon kohua herättänyt räppäri Paha Matami eli Juuli Linneo julkaisi tänään perjantaina (26.2.) uuden tulikuuman kappaleen "Träppäsin sun äijän" ja tämän yhteydessä musiikkivideon.

Uusin julkaisu on tehty osana Monsp Recordsin ja HMC Publishingin biisileiriä. Superkuuma video on täynnä isoja kurveja, twerkkaamista ja jopa sylitanssia.

- Biisi kertoo siitä, että pakataan parhaat mimmit auton kyytiin ja lähdetään kylille aiheuttamaan kaaosta. Biisi aiheuttaa välittömän tarpeen twerkata ja samalla näyttää keskisormea. Musiikkivideolla mimmijengi kidnappaa miehen huoltoasemalta ja lähtee kruisailemaan ja pitämään hauskaa. Edellinen video räjäytti internetin - mutta tämä uusi on kyllä paljon hurjempi! Paha Matami kertoo Seiskalle.

"Miehet sekoaisivat ilman naisia!"

Räväkkä nainen kertoo tekevänsä musiikkia kaikille, jotka haluavat tuntea olonsa vahvaksi ja seksikkääksi.

- Saan paljon viestejä, joissa tytöt kertovat, että olen nostanut heidän itsevarmuuttaan. Itse koen olevani maailman seksikkäin nainen, ja toivoisin, että kaikilla olisi mahdollisuus kokea niin itsestään. Pieni röyhkeys tekee hyvää. Mikään tässä maailmassa ei toimisi ilman naisia. Miehet sekoaisivat ilman naisia! räppäri puhkuu.

Lue myös: Asunnoton koulukiusattu! Räppäri Juuli Linneo menneisyydestään: ”Olin 11-vuotias, kun minut otettiin huostaan”

Paha Matami kertoo, että musiikkivideo on tehty oman kaveriporukan kesken.

- Meillä oli sellainen ulospäin suuntautuneiden alfanaisten porukka, jolla kurvailimme pikkuhepenissä ympäri kyliä, ja meillä oli todella hauskaa. Video tavoittaa hyvin sen fiiliksen, kun naiset vaihtavat vapaalle, viihdyttävät toisiaan ja tanssivat toisilleen. Näille naisille ei ryttyillä!

"Rakastan seksiä ja komeita miehiä"

Paha Matami ei aristele keskustella seksuaalisuudesta ja mainitsee itse nauttivansa siitä täysin rinnoin.

- En ymmärrä, miten se voi vieläkin olla provosoivaa tai leimaavaa sanoa aikuisena naisena, että nauttii seksistä. Itse rakastan seksiä ja komeita miehiä! Ajattelen sitä ehkä 90 prosenttia ajasta. Mikä siinä on muka likaista? Alaston ihmiskeho on kaunis ja arvokas, riimittelijä paljastaa.

Lue myös: Kohuräppäri Juuli Linneo uskaltaa olla iso ja mehukas – ”Olin hyvinkin hoikka, mutta lihoin salakavalasti”

- Tunnen monia naisia, jotka eivät uskalla sanoa sängyssä omia rajojaan tai mistä pitävät. Siksi on tärkeää, että nykyään on tällaisia kappaleita, jotka tuovat seksistä puhumisen ja jopa retostelun enemmän valtavirtaan. Kaikki voisivat vapautua vähän ja antaa muidenkin elää.

Katso video: Paha Matami eli Juuli Linneo Seiskan tentissä

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Helmi Padatsu, Seiskan arkisto ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!