fbq
Huh, Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg alasti – katso hauska nakukuva!
Huh, Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg alasti – katso hauska nakukuva!

Huh, Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg alasti – katso hauska nakukuva!

Seiska kävi katsomassa radiotähti Jaajo Linnonmaan järjestämässä 200 hengen ystäväennakkonäytöksessä Luokkakokous-elokuvan. Heti rainan alkumetreillä kävi selväksi, että Jaajo, näyttelijä Aku Hirviniemi ja stand-up-koomikko Sami Hedberg ovat laittaneet kuvauksissa itsensä likoon isolla kädellä.

Seiska sai leffan härskeistä seksi- ja alastonkohtauksista kuvia, jotka julkaistaan huomenna torstaina (19.2.) ilmestyvässä lehdessä. Tässä kuitenkin hieman esimakua tulevasta!

Yhdessä kohtauksessa Aku ja Sami ajelevat intiimialueensa karvoituksen pois.

Aku ja Sami esiintyvät Luokkakokouksessa useissa eri alaston- ja seksikohtauksissa. Myös Jaajo esiintyy elokuvassa vähissä vaatteissa.

Radiomies kunnostautuu erityisesti seksikohtauksissa, joiden kuvat löytyvät huomisesta Seiskasta!

Elokuvan promokiertue on niin ikään ollut otsikoissa raisun menonsa vuoksi:

TSEKKAA: Häh, Aku Hirviniemi käytti tekopenistä pillinä - kuva!

Luokkakokous on hulvaton ja mutkaton tarina kolmesta miehestä, jotka matkustavat takaisin kotikaupunkiinsa osallistuakseen yläasteensa luokkajuhlaan. Matkalla tehdään kepposia, juodaan viinaa ja isketään naisia.

Elokuvan loppua kohden homma lähtee totaalisesti käsistä: kolmikko päätyy spermapankkiin ja yksi vetää ekstaasia. Nähdäänpä elokuvassa myös ryhmäseksiä ja yllättäviä julkkisvieraita.

Katsojalle elokuva on kuitenkin ratkiriemukas kokemus, joka ei unohdu hetkessä. On hyvin todennäköistä, että tässä on kirkkaasti vuoden hauskin kotimainen elokuva. Elokuvan ikäraja on 16 vuotta.