fbqHoroskooppi: Rapu on harhateillä rakkauden kanssa, leijona voi vakuuttaa pomonsa, vesimiehen kannattaa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen – katso, mitä tähdet kertovat! | Seiska
seiskan horoskooppi

Horoskooppi: Rapu on harhateillä rakkauden kanssa, leijona voi vakuuttaa pomonsa, vesimiehen kannattaa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen – katso, mitä tähdet kertovat!

Kotimaa | 21.10.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 21.-27.10.2021.

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Joskus onnistaa, mielesi ailahtelut alkavat olla takana, ja pystyt jälleen keskittymään olennaiseen. Nauti pimeistä illoista, ja niiden romantiikasta.
Työ: Tilanne alkaa tasaantua töissäsikin. Melko keskinkertainen jakso ei lupaa suuria onnistumisia, mutta ei myöskään pettymyksiä.
Raha: Raskas taakka painaa harteitasi, ja haluaisit selvitä ongelmista helpommin kuin on mahdollista. Joudut sinnittelemään.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Pientä laskua on näkyvissä, mutta ei tämä sinulle turmioksi ole. Pystyt saamaan kumppanisi kanssa paljon irti lokakuun pimeistä illoista. Nauti, kun pystyt.
Työ: Planeetta-asemat eivät ole oleellisesti viime viikosta muuttuneet, joten sinulla on vauhti päällä ja saat luvattoman paljon aikaiseksi. Se voi herättää kateutta.
Raha: On syytä laittaa pussinsuu tiukasti kiinni, ja odottaa aikaa parempaa. Pärjäät kyllä.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Tilanteesi on haastava mutta ei mahdoton. Paljon riippuu sinusta itsestäsi, kun et vain kadota yhteyttä itseesi. Älä odota muiden apua.
Työ: Olet vieläkin stressin sietokykysi rajamailla. Älä haali enemmän hommia kuin pystyt suoriutumaan. Äläkä toimi vastoin periaatteitasi.
Raha: Pienen pientä laskua on ilmassa, joten elä säästeliäästi. Kaikkeen tarpeelliseen varasi kyllä riittävät, mutta älä törsää.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet harhateillä romantiikannälkäsi kanssa. Turhaan etsit sitä kaukaa, sillä se on nenäsi edessä. Tartu siihen, ja vietä rakkaudentäyteinen jakso täysin siemauksin.
Työ: Vireesi ei laannu, ja saat aikaan yhtä ja toista, vaikka se voimiasi viekin. Turhaan sinua varoittelen, kun kaikki sujuu kuitenkin hyvin.
Raha: Apua on luvassa yllättävältä suunnalta, joten ota vastaan, vaikka se saattaa oudolta vaikuttaakin.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Mene eteenpäin äläkä jää murehtimaan mennyttä. Joskus on osattava päästää irti, ja nyt sinulla on sellainen hetki. 
Työ: Koordinoi tilanteesi, sillä olet vahvoilla, kun mietitään uusia projekteja. Päästä sisäinen luovuutesi valloilleen ja vakuuta pomosi.
Raha: Jos otit onkeesi viime viikon varoitteluistani, tämä jakso pitäisi sujua melko kivuttomasti. Pieniä vastoinkäymisiä tulee, mutta ne eivät kaada talouttasi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Jos vapautat mielesi, pääset irrottelemaan kunnolla ja saat nauttia rakkaudentäyteisestä viikosta. Ehtona on vain tuo alkulauseeni.
Työ: Merkurius siirtyy merkkiisi, mikä on vain hyväksi, sillä se vaikuttaa luovaan puoleesi positiivisesti. Uusia ideoita syntyy kuin itsestään.
Raha: Korjausliikkeesi osuivat nappiin, sillä nyt sinun ei tarvitse huolehtia rahatilanteestasi läheskään niin paljon kuin viime jaksolla. 

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kun vaihtuu merkki vaa’asta skorpioniin, se on sinulle usein jostain syystä haastava. Ikään kuin et haluaisi hyväksyä välttämätöntä. Turha kiukutella.
Työ: Tasaisesti etenevät projektit tuovat mielihyvää, mutta uusia ei kannata aloittaa, jos voit sen välttää. Olemassa olevissa on tarpeeksi.
Raha: Valuuttavirtasi solisee kuin puro, joka menee tuttua uomaansa, mutta tulvatilannetta täytyy pitää jatkuvasti silmällä. 

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Suotta riuhdot sinne tänne, vaikka onnesi on aivan vieressäsi. Nauti kumppanisi kanssa rakkaudesta ja romantiikasta. Olette sen ansainneet.
Työ: Mitä tunteita hankalat tilanteet ovat herättäneet? Tee selväksi itsellesi kenen puolella seisot, sillä tuuliviiriksi ei kannata ryhtyä.
Raha: Vaikeudet on tehty voitettaviksi, minkä huomaat tällä jaksolla konkreettisesti. Älä siis hätäänny pienistä yllättävistä menoista.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Hyvät kuviot avaavat uusia mahdollisuuksia, ja kun tarkemmin katsot, niitä on loputtomasti. Kyse on vain siitä, mihin niistä tartut.
Työ: Asioiden selvittely puhumalla ei ole aina helppoa, mutta useimmiten se on ainoa tie. Tätä taitoa tarvitset enemmän kuin haluaisit.
Raha: Tunnelin päässä näkyy valoa, joten tee varovaisia siirtoja kokeeksi. Jos ei taloutesi siitä hetkahda, voit siirtyä suurempiin kuvioihin.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Realistisen kauriin on välillä vaikea heittäytyä mukaan hullutuksiin, vaikka se voisi avata aivan uusia näkymiä parisuhteeseesi. Vaikuta siis itse tilanteeseesi.
Työ: Haasteelliset kuviot aiheuttavat turhaa kitkaa työkavereittesi välille. Vetäydy pois tilanteista, jotka eivät suoranaisesti sinulle kuulu. 
Raha: Laita tavoitteesi hieman kauemmaksi kuin huomiseen, ja lähde johdonmukaisesti sitä kohti. Nyt siihen on hyvät mahdollisuudet.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Uupumus on lähellä, joten kiinnitä huomiotasi terveyteen ja jätä romanttiset haaveet hetkeksi sivuun. Laita asiat tärkeysjärjestykseen.
Työ: Vauhtisi hidastuu, mitä vastaan ei kannata taistella, eli anna hidastua. Kukaan ei voi painaa koko ajan täysillä, tiedät sen hyvin itsekin.
Raha: Jokin tapahtuma tuntuu nöyryyttävältä, mutta älä tee siitä liian suurta numeroa itsellesi. Sellaista rahamaailma toisinaan on. 

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Vahva myötätuuli jatkuu, joten anna mennä, ja tee jotain ennenkokematonta. Pyydä kumppanisi apuun, jos oma mielikuvituksesi ei riitä.
Työ: Melko keskinkertainen jakso, johon ei varsinaisesti mitään ohjekirjaa ole olemassa. Keinot täytyy luoda kulloisessakin tilanteessa, mikä vaatii sopeutumista.
Raha: Vähemmän merkittävistä menoista uhkaa tulla merkittäviä, sillä nekin vaativat oman huomionsa. 

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!