fbq
Kotimaa
04.11.2021 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Oinaalla on myötätuuli purjeissa, ravun kannattaa näyttää mihin pystyy, kauriin pitää varoa huijausyrityksiä – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
04.11.2021 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 4.-10.11.2021.

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Itsevarmuus kaunistaa, joten on hyvä hetki antaa romantiikan viedä ja ottaa vastaan syli avoinna mitä tuleman pitää.
Työ: Myötätuuli purjeissasi antaa mahdollisuuden kokeilla ja ehdottaa jotain uutta ja erikoista. Huomaat saavasi suitsutusta yllättävältä suunnalta.
Raha: Tasaista menoa, tosin ei aivan huippuvire, mutta eipä kaada huoletkaan. Pidä kuitenkin saldoasi silmällä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Olet tulossa risteykseen, jossa on valittava suunta. Mikä suunta, siihen en osaa vastata, mutta mieti tarkasti ennen kuin valitset.
Työ: Kohtuullisuus on hyve tällä jaksolla. Älä kahmi enempää hommia kuin jaksat suorittaa. Hyvin tehdystä työstä saat myös hyvän palkkion.
Raha: Risukasaasi alkaa hiljalleen päivä paistaa, joten olet menossa kohti parempia aikoja. Valitettavan hitaasti tosin. Älä siis innostu liikaa.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Vältä ääripää-ajatuksia, sillä ne uhkaavat viedä kauaksi romantiikasta. Kumppanisi ei välttämättä ole samalla kartalla kanssasi. Pidä kielesi kurissa.
Työ: Eteesi kasataan hommia, jotka eivät mielestäsi sinulle kuulu. Älä jätä niitä tekemättä vain siksi. Muista, että jonkun ne on hoidettava.
Raha: Pienet vastoinkäymiset syövät energiaasi, mikä vaikeuttaa raha-asioiden hoitoa. Periaatteessa sinulla ei pitäisi kuitenkaan olla hätää.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet joutunut olemaan vietävänä rakkausasioissa, mutta nyt alkaa olla aika tarttua ohjaksiin ja viedä aihetta haluamaasi suuntaan.
Työ: Uusikuu antaa mahdollisuuden nollata tilanne ja tarttua uusiin haasteisiin uudella innolla, vaikka ne voivatkin herättää ihmettelyä. Näytä, mihin pystyt.
Raha: Vahva vaihe jatkuu, etkä joudu miettimään raha-asioita enempää kuin on pakko.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Olet vielä hyvin tilanteen hermolla, mutta pieniä vastatuulen enteitä on jo havaittavissa. Pidä kiinni siitä mitä sinulla on, äläkä haikaile sitä mitä et voi saada.
Työ: Intosi laantuu, mikä on ymmärrettävää ja tässä tilanteessasi jopa suositeltavaa. Saat kuitenkin aikaiseksi kaiken sen minkä tarvitseekin.
Raha: Täydennä valikoimaasi toimia kriisitilanteissa nyt, kun ei vielä ole mitään hätää. On myöhäistä opetella uimaan, kun veneesi uppoaa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Itsepäisyytesi vie sinua aivan väärään suuntaan, kun on kyse romantiikasta. Maalaisjärjellä selviäisit ihan pienillä lommoilla, mutta antaako ylpeytesi periksi?
Työ: Joudut puurtamaan oikein otsa hiessä, sillä tämä jakso ei missään nimessä ole sinun. Jos voisit pitää lomaa, olisi nyt juuri oikea hetki.
Raha: Valuutta-asiasi ovat hanskassa, etkä kaadu stressiin. On silti hyvä tehdä suunnitelmia ennen suuria muutoksia.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kuten huomasit, puhumalla saa paljon hyvää aikaiseksi. Sen myötä lemmenvireesi alkaa nousta kuin itsestään. Ei huono, sanoisi Jorma.
Työ: Teet valintoja, jotka vaikuttavat myös kanssaihmistesi hyvinvointiin. Siksi vastuusi on tällä jaksolla poikkeuksellisen suuri. Älä siis hätiköi.
Raha: Vahva vire jatkuu ja antaa mahdollisuuksia uusiin huomion kohteisiin. Muista, että ilmaista lounasta ei ole.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Eihän viikon synttärisankarilta voi mitään kieltää, vaikka kaikki toimesi ei aina miellytäkään. Muista oma vastuusi onnistuneeseen rakkaushetkeen.
Työ: Pienen pientä alakuloa on ilmassa, mutta se on vasta alkua, joten kannattaa varautua tulevaan. 
Raha: Pitkään jatkunut myötätuuli heikkenee merkittävästi, vaikka et tällä viikolla saakaan talouttasi kaadettua. Nykymenollasi se on kyllä edessä!

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Voittajaolo antaa aiheen röyhistellä rintaasi, vaikka onko voitto ansiotasi vai sattumaa. Niin tai näin, älä paljasta todellista tilaa, vaan nauti, kun pystyt.
Työ: Älä nosta itseäsi jalustalle, vaan jaa kokemustasi nuoremmille. Tiimityö vaatii kaikkien osallistumisen, ja kokemuksen ääntäsi kuunnellaan. 
Raha: Pienet ylimääräiset harmit edellyttävät tavallista tarkempaa talouskuria. Onneksi harmisi ovat todella pieniä.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Älä keikuta venettä, sillä mielesi liikkeet ovat niin ailahtelevaisia, että se vaara on olemassa. Pidä mielesi kirkkaana siitä, kuka on kultasi ja kuka ei.
Työ: Tekemäsi korjausliikkeet tulevat olemaan kullan arvoisia. Huomaat sen vasta tuonnempana. Pidä jalat tukevasti maassa ja hoida hommasi.
Raha: On olemassa vaara, ettei kaikki ole enää omissa käsissäsi. Siksi laske kreditit ja debitit tarkasti. Varo huijausyrityksiä!

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Viime viikolla lupaamani huippuhetki osuu viikonloppuun. Saat romantiikannälkääsi apetta enemmän kuin tarvitsetkaan.
Työ: Vältä huumoria työpaikallasi, sillä sanat ymmärretään helposti väärin. Tarkoituksesi on kuitenkin keventää kuormaa työpaikallasi eikä aiheuttaa pahaa mieltä. 
Raha: Joudut edelleen kitkuttelemaan selviytymisen rajamailla, eikä valoa ole vielä näkyvissä tunnelin päässä. Pussinsuu kiinni!

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Sopikaa keskustelusta etukäteen, sillä kumppanisi ei ole ehkä yhtä mieltä puhumisen tarpeellisuudesta. Älä anna tässä asiassa periksi.
Työ: Rauhoita itsesi ennen kuin avaat suusi, sillä äkkipikaistuksissasi saatat saada aikaiseksi enemmän hallaa kuin hyötyä.
Raha: Tilanteesi tasaantuu, eikä sinun tarvitse koko ajan miettiä finanssiasioita. Pystyt hengähtämään hyvän aikaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »