fbq
Horoskooppi: Oinaalla iskee ahneus, skorpionille on kyyneliä tarjolla, vesimies haluaa karata – katso, mitä tähdet kertovat! | Seiska
Kotimaa
18.11.2021 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Oinaalla iskee ahneus, skorpionille on kyyneliä tarjolla, vesimies haluaa karata – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
18.11.2021 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 18.-24.11.2021.

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Olet romanttisella ja herkällä tuulella, ja se on hyvä, koska herkkyyttä sinulta myös toivotaan.
Työ: Voit tehdä lähes mitä haluat, sillä muiden katse ei ole nyt sinussa, ja onnenkin pitäisi olla mukana toimissasi. Kokeile jotain, mitä muuten olet epäillyt!
Raha: Ahneus iskee. Ei se välttämättä ole huono, se voi auttaa myös puolustamaan omaasi. Usein se kyllä menee liiallisuuksiin.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Löytämäsi lempi ei ole sitä sorttia, josta kannattaisi kevein kengin kävellä pois. Mieti nyt tarkkaan tekemisiäsi. Älä ajaudu passiivisesti etäälle.
Työ: Malta odottaa viikonloppuun. Siellä odottaa virtaustila, jossa et tunne väsymystä.
Raha: Läsnä on rouva Fortuna, joka katselee hankkeitasi suopein silmin. Toisin sanoen onni on myötä sijoituksissa ja peleissä.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Sinun on pakko uskaltaa heittäytyä tähän hetkeen ja unohtaa katkeruudet, jos suhde on kriisissä. Jätä kaikki laskelmointi, ole aidosti läsnä.
Työ: On syytä tottua kovempiin paineisiin ja kiireeseen. Jakso vaatii paljon, mutta oikeasti mitään hätää ei ole.
Raha: Katso, mihin rahasi ovat menneet ja ota opiksi. Pystytä kääntämään tilanteen nopeasti hyväksi.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet juuttunut itsesyyttelyyn. No, siihen voi olla aiheensa, mutta teet vain uuden virheen, jos et uskalla jatkaa matkaa.
Työ: Ikääntyvillä ravuilla voi olla edessä kateutta, sillä ympärillä näkyy nyt nopeampia ja virkeämpiä kumppaneita. Tee yhteistyötä!
Raha: Perjantain, juhlimisen, vapaa-ajan tai ilon kutsu on voimakas. Se rokottaa kukkaroasi. Koeta varautua siihen.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Taas leijonan rohkeus kannattaisi. Kerro epäröimättä mitä haluat, mutta myös kuuntele. Asiat eivät ole monimutkaisia.
Työ: Tällä jaksolla panosta vapaapäiviin. Pakolliset askareet tuntuvat kaikki raskailta, ja tarvitset lepoa ja iloa.
Raha: Älä törsää, vaikka vahva syke veisikin kohti iloja ja huveja. Älä anna vaiston sumentaa harkintaasi ja haukata tilin saldoa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Täältä katsoen viikon rakkauselämä neitsyillä näyttää tyystin hyvältä. Ystävyyttä kaikille, romantiikkaa onnekkaimmille.
Työ: Sinun ei tarvitse tehdä mitään täydellisesti, riittää että onnistut ylipäätään tekemään sen, mitä pitää tehdä. Raskaana viikkona tyydy mihin tahansa tarpeeksi hyvään, älä hio liikoja.
Raha: Putoat jaloillesi, vaikka viikko sisältää mahdollisuuden epäedulliseen kaupantekoon.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Teet tai sanot vilpittömyyksissäsi jotain, mistä koituu myrsky. Myrskyssä on mustasukkaisuuden sävyjä. Ole hienotunteinen.
Työ: Koeta välttää uusia tilanteita ja luota niihin toimiin ja tapoihin, joiden uskot varmimmin toimivan.
Raha: Investoinnin hetki, jos vain on, mitä investoida. Vaaoilla suotuisa vaihe istuttaa varsinkin siemenrahaa, jota syöt pitkän ajan päästä.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Kyyneliä on tarjolla. Suru ei silti ole pahasta, se on väistämätön vaihe uuteen siirtymisessä. Varo muuttamasta suruasi vihaksi rakasta kohtaan.
Työ: Varo umpimielisyyttä ja ovien sulkemista. Uskalla jopa ottaa riskejä. Viikon tärinät ovat hyviä ja luultavasti väistämättömiä.
Raha: Joskus tyyli on tärkeämpää kuin säästäväisyys. Riippuu, mitä haluat saada aikaan. En tietysti rohkaise tyhjentämään tiliäsi.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Jousimiehillä on menneisyydessä usein asioita, jotka on ollut helppo jättää sinne. Jos olet käyttänyt jotakuta hyväksi, jaksosta voi tulla raskasta.
Työ: Yksin työskentelevillä normaalia - muita uhkaa sanallinen yhteenotto. Et ole hyvä kuuntelemaan palautetta. Kannattaisi.
Raha: Toisaalta taloudella on kova rasite, toisaalta luovuutesi auttaa sinua ihmeen lailla. Myrskyviikko odotettavissa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jännität jotain, takana on asia, johon et haluaisi törmätä. Siksikö, kun pelkäät? Pelko on rakkaudessa yleensä aina turhaa.
Työ: Lahjakkuutesi omalla alallasi saa aikaan epätodellisen tunteen. Teet töitä, etkä ymmärrä tekemäsi merkitystä. Kannattaa hieman hiljentää.
Raha: Epävakaus tunne-elämässä johtaa usein taloudenkin ylilyönteihin ja esimerkiksi yllätyshankintoihin. Olehan tarkkana.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Haluat karata, kertakaikkiaan lähteä. Vakisuhteesta ei noin vain lähdetä, siihen kuuluu velvollisuuksia. Sinkkuina elävillä paljon helpompi jakso.
Työ: Erota ilottelu ja leikki siitä, miksi sinun pitää tehdä sitä, mitä teet. On riski tehdä virheitä, jos et ole korostetun aikuismainen.
Raha: Terveys vie rahaa, muutoin jakso on helpohko. Voit ottaa rauhassa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Mene rohkeasti kohti uutta, kohtaamaasi romanttista ihmistä. Olet kala, joten niin teet kuitenkin lopulta.
Työ: Murroskohta edessä, ja se tarkoittaa myös virheen mahdollisuutta. Mieti siis, mitä oikeasti eniten tahdot.
Raha: Et voi etukäteen tietää, mikä hanke on oikea, mikä tuhlausta. Jos ei ole pakko, älä tee päätöstä, jos tuntuu, ettet uskalla.