seiskan horoskooppi

Horoskooppi: Kaksosten ei pidä olla sinisilmäinen, kauriilla näkyvissä kuoppia, kalojen kannattaa olla riehumatta – katso, mitä tähdet kertovat!

Kotimaa | 23.09.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 23.-29.9.2021.

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Oinaat saavat lopulta vetoapua täydeltä kuulta, joka tekee levottomaksi ja yleensä myös stimuloi rakkauselämää. Helpotus odottaa heitä, jotka jaksavat olla avoimia.
Työ: Tutki sitä, mikä on todellista. Se voi tuntua ikävältä ja masentaakin, mutta vain siten saat oikean suunnan tekemiseen. 
Raha: Jos haluat investoida, tee se pikemmin nyt kuin kohta. Ja muista laskea, että se on pois käyttövaroistasi, joita ei ole liikaa.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Lopullinen kiihdytys kohti talvea pitää sinut alakulon vallassa, vaikka olisi mahdollisuus muuhunkin.
Työ: Edessä on myös töissä pysähtymistä, mutta se poikii järjen kentällä uusia ajatuksia eikä niinkään masennusta.
Raha: Olet huomannut jonkin jo tekemäsi investoinnin tai työn arvon nousseen. Sillä et ehkä voi ostaa leipää, mutta varallisuutesi on paranemassa.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Ensi viikon alkua värittää pettymyksen suru. Se voi olla myös sinulle rakkaudessa tehtävä vääryys. Älä ole sinisilmäinen nyt.
Työ: Jos koet töissä jääneesi yksin, älä katkeroidu. Se ei auta lainkaan saamaan apua, jota tarvitsisit. Pyydä kohteliaasti.
Raha: Pysy turvallisissa käytösmalleissa mitä rahaan tulee. Ostele tuttuja merkkejä äläkä innostu ainakaan isoihin hankintoihin.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Jokin kaukainen mutta kaipaamasi ihminen muistaa sinut nyt tai vanha hyvä teko kantaa hedelmää.
Työ: Otahan peili kauniiseen käteesi ja katso, mitä sieltä näkyy. Periaatteessa jakso voi olla vaikea, mutta syy tuskin on taivaan merkeissä.
Raha: On hyvä jakso tehdä rahaan ja omaisuuteen liittyviä päätöksiä. Onni on myötä, ja muutenkin vaurautta jaossa.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Jos lähellesi ilmestyy yhtäkkiä jotain mukavaa, nuuhki tilanne tarkkaan. Lähelläsi on nimittäin myös eduntavoittelua, joka ei ole niin pyyteetöntä kuin tulisi.
Työ: Näet ainakin hetken, ehkä vahingossa jotain muiden toimista. Se nostaa pahaa mieltä, mutta ota mieluummin siitä opiksi.
Raha: Jakso on niukempi kuin mihin olet tottunut. Kun syyspäivän tasauskin on ohitettu, en jäisi kesämerkkinä odottamaan lottovoittoja.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Olet ollut kovin vaisu, mutta uusi tuttavuus on oikeasti vilpitön ja lämmin. Anna siis tilaisuus, jos et ole jo varattu.
Työ: Jakso tuo takuuvarmaa positiivista oppia eikä mitenkään kantapään kautta. Olet silti poissa vireestä, eikä asia tunnu siltä.
Raha: Haluaisit pelata varman päälle, mutta neitsyiden rahatilanne ei ole vakaa, vaan luvassa on yllätyksiä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Edessä on oikeasti lämmin ystävä, mutta vain ystävä tai toveri. Älä sekoita hyvää tahtoa ja rakkautta keskenään.
Työ: Rästissä olevat tehtävät voivat alkaa painaa, ja se sattuu. Luultavasti et silti saa enempää aikaan kuin ennenkään. Pohdi, onko tarpeenkaan.
Raha: Tutki tarkkaan tilisi ja omaisuutesi. Jotain on meneillään, joten ole mieluummin tietoinen kuin yllättynyt.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Annat hänen tehdä työt, ja itse vain nautit. Se ei ole reilua pitkän päälle, ja varsinkin skorpionina sen pitäisi jo vähän hirvittääkin.
Työ: Olet taas puheillasi ottanut johtoaseman. Siinä ei suinkaan ole mitään väärää, paitsi jos aiot laiskotella. Sille hetki on ihan väärä.
Raha: Etsit jotain uutta, ja kun reissuillekaan ei pääse, saatat olla epätoivoinen. Varo siksi virheinvestointeja kulutuskiihkossasi!

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Edessä voi olla rumaakin riitaa. Varaudu olemaan itsenäinen ja itsellinen. Ihan jopa oikeasti rahamielessäkin.
Työ: Jakso lähtee hitaasti liikkeelle, mutta viikonloppua ja ensi viikon alkua kohti aikaansaaminen kiihtyy joka tapauksessa.
Raha: Normaaliin tilanteeseesi nähden varallisuutesi on hyvässä jamassa, mutta lisätuloja ei näy. Sopeuta tulot ja menot nyt.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jokainen tulkitsee tilanteita omasta näkökulmastaan. Älä ainakaan suutu, kun edessänne on keskenänne erilainen reaktio tärkeään asiaan. Kysy mieluummin!
Työ: Eteen tuleva tieto kiireestä tai paineesta uhkaa lamaannuttaa. Kun tiedät tämän etukäteen, näet tunteen läpi kohti ratkaisuja.
Raha: Edessä on kaksi erillistä kuoppaa. Luovi tarkasti, niin lompakossasi olevat rahat riittävät tuomaan sinut ulos miinakentästä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Nyt on talvisen vesimiehenkin vuoro nauttia jälleen rakastumisesta ja rakastamisesta, vaikka jakso onkin sinulle "väärällä" hetkellä.
Työ: Ei ole luovaa eikä innokasta tunnetta jäljellä. Jos voit, keskity tehtäviin, jotka menevät taidolla eivätkä vaadi paljoa energiaa.
Raha: Mitään varsinaista vaaraa ei ole, mutta saatat menettää itsellesi edullisen tiedon tai vihjeen. Varsinkin lukeminen kannattaa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Ympärilläsi leijuu uhka riidasta. Vältä sitä, sillä suurempi kuvio tarjoaa pikemmin lempeä kuin kinaa. Kunhan tiedät, kumpaa ruokkia.
Työ: Varo riehumista. Saat kyllä aikaan, mutta jaksamispisteitä on kupissasi niukanlaisesti. Väsymys uhkaa enemmän kuin mikään muu.
Raha: Huolehdi nyt tulevaisuudesta, kun onnekas menneisyyden teko tuo hyvää tilillesi. Älä tuudittaudu mihinkään.

Teksti:Sievi Sulervo
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!