fbqHoroskooppi: Kaksosen kannattaa varautua yllätyksiin, vaaka etsii rappioromantiikkaa, skorpioni on kateellinen rikkaammille, – katso, mitä tähdet kertovat! | Seiska
seiskan horoskooppi

Horoskooppi: Kaksosen kannattaa varautua yllätyksiin, vaaka etsii rappioromantiikkaa, skorpioni on kateellinen rikkaammille, – katso, mitä tähdet kertovat!

Kotimaa | 25.11.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 25.11.-1.12.2021.

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Jos hän vaikeilee, kerro suoraan, mitä tunnet, mutta varaudu myös kuuntelemaan hänen näkökohtansa. Jakso saattaa sisältää suunnanmuutoksen.
Työ: Kaikki eivät luota sinuun, jos olet pari viikkoa liidellyt jalat pari senttiä maan pinnan yläpuolella. Yhteistyö on vaativa laji.
Raha: Mikä on mennyttä, on mennyttä. Saat muistella menetyksiäsi, mutta etene pian, jotta kurjuus ei jatku.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Rakkaus ei koskaan aiheuta vihaa. Jos tunnet sitä, katso peiliin: onko enää rakkauden aika lainkaan, vai oletko jo liukunut muualle?
Työ: Heitäpä robottivaihde silmään. Härkiä ei nyt oikein kiinnosta, ja pimeys väsyttää. Ajattele omiasi ja tee työsi rutiiniisi leväten.
Raha: Koskaan rahaa ei ole liikaa, mutta voisit silti myös harkita pientä investointia tai jopa törsäämistä. Tilanteen pitäisi olla turvallinen.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Yllättävä suunta kertoo, miten olet tehnyt vaikutuksen tai miten hän tarvitsee sinua. Varaudu muihinkin yllätyksiin.
Työ: Olet ottanut hoitaaksesi jotain suurta, jotain epäitsekästä. Se on hyvä, mutta älä kuvittele, että kyseessä on päiväretki puistossa.
Raha: Ympärilläsi on vaurautta. Kaupan alan kaksosilla on hyvä olla. Muilla vähän toisenlaista tunnelmaa luvassa.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Ota irti ilo jakson rauhallisuudesta ja osoita tasapainoisen lämmintä huomiota läheisillesi.
Työ: Työ sinällään sujuu. Jos alakulo vaivaa, toimi ilon kautta. Huomaa, miten hyvä olet, ja naura paljon. Myös itsellesi. Tarvitset ja olet ansainnut iloa.
Raha: Jos kovasti ajelee taksilla, ostelee vaatteita ja syö ulkona, ei tarvitse ihmetellä, että joulurahat vähenee.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Jakson loppua eli ensi viikkoa kohti rakkauselämän oudot tyrskäykset tyyntyvät. Kuu vetäytyy piiloon ja rauhoittaa. Aikaa ystävyydelle.
Työ: Joudut aloittamaan jotain alusta. Se ei ole hyvä eikä huono, se on vain faktat. Aikuinen asenne auttaa, jos se tympäisee.
Raha: Voit kysellä vaikka kuinka pitkään, mihin rahat menivät, mutta ennen kuin löydät peilin, et saa oikeaa vastausta.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Viikko siirtää ajatuksia jo joulun odotukseen, ja astrologian kannalta joulu on kohta, jossa käännytään hitaasti kohti valoa. Se tietää sinulle hyvää.
Työ: Minkä aiot saada aikaan, ryhdy siihen ihan heti ja tee työ kunnolla. Helppoa se ei ole, mutta sinulla on kyllä voimia.
Raha: Jakso suosii kaupantekoa. Varaudu kuitenkin neuvottelemaan eduistasi ja hinnastasi.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Haluat löytää rappioromantiikkaa. Toivottavasti sitä löytyy, mutta älä sen vuoksi hajoita mitään. Haaveet ovat rakkautta heikompaa ainetta.
Työ: Älä vikuroi vaan tee vain kunnolla hommasi. Muu ei auta.
Raha: Pidä tarkkaan huoli isoista omaisuuseristäsi. Jakso voi uhata niin sanottua vanhaa ja kiinteääkin rahaa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Koetat tehdä vaikutuksen ympärillesi statuksellasi. Aikuisena kai kuitenkin älyät, miten älytön idea se on. Rauhoitu ja etene toisella kertaa.
Työ: Jos et ole auttanut ketään, älä ylläty, vaikka kiirevaiheessa avun saaminen saattaa olla haastavaa.
Raha: Olet kateellinen rikkaammille. Vedäpä vaikka lottoon euro ja haaveile voitoista. Realiteetit silti pysyvät, ja teet viisaasti elämällä niiden mukaan.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Haluat huidella rakkaudellasi tänne ja tuonne. Sinun pitäisi jo osata enemmän. Et saa siten mitään.
Työ: Auktoriteettien taakse piiloutuminen saattaa hetken auttaa uskomaan itseesi, mutta oikeasti tarvitset tukea vain itsestäsi.
Raha: Kaukokaipuu on myrkkyä tiukalle taloudenpidolle. Rajaa unelmat uniaikaan, ja valveilla pysy tiukasti asiaperusteissa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Yllättävä elämys tai oivallus kohtaa sinua, kun siirrytään kohti vuoden aivan pimeintä hetkeä. Tämä on sinisten tähtikauriiden taianomaisinta aikaa.
Työ: Havahdut töissä siihen, että aikaa on kuulunut muuhun kuin mihin piti. Se on tyypillistä, älä säikähdä. Jos tarvitset lisää aikaa, pyydä sitä. 
Raha: Pidä kiinni rahoistasi. Tunteiden keskellä on helppo törsätä, mutta kun nyt ei ehkä ole sen aika.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Jos vielä vanhempia on elossa, keskity heihin hetkeksi. Viikko tarjoaa harmonisen mahdollisuuden ajatustenvaihtoon.
Työ: Olet jo luullut menettäneesi hurman johonkin tuttuun askareeseen. Näet kuitenkin nyt paremmin menneeseen.
Raha: Ole raha-asioiden edessä urhea, hyökkääväkin. Muuten ne pilaavat viikkosi tai viikonloppusi.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Ei ole pikkupoikien ja -tyttöjen puuhaa rakastaa kokonaan, kuten kalat haluavat tehdä. Vauhtia riittää. En rohkene ehdottaa hiljentämistä.
Työ: Jaksoa leimaa vaistomaisuus (mitä jaksoa kaloilla ei leimaisi!) ja tietty ehdottumuus. Se on ok. Ymmärrä kuitenkin, ettei se ole hyvä lähtökohta yhteistyölle.
Raha: Koeta pitää rahoistasi kiinni. Se on kyllä nyt vaikeaa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!