fbq
Kotimaa
28.10.2021 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Jousimiehelle luvassa romantiikkaa, kauriin jakso on mielenkiintoinen, vesimiehen on aika nollata tilanne – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
28.10.2021 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 28.10.-3.11.2021.

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Pelkoon perustuvat toimet harvoin johtavat toivottuun tulokseen. Ota siis järki käteen, ja tutki mistä vastustuksesi oikeasti johtuvat. Siten pääset eteenpäin.
Työ: Joskus pienellä oivalluksella on kauaskantoiset seuraukset. Niin käy sinullakin, sillä sen jälkeen vauhtisi kiihtyy huippulukemiin.
Raha: Pahimmat karikot ovat takanapäin, joten voit jälleen hieman höllätä pussinsuuta ja laittaa rahaa liikkeelle.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Pieni itsekkyys sallittaneen tällä jaksolla, sillä suuntasi on valitettavasti alaspäin, eikä sinulta riitä voimia enää toisille. Pidä huolta terveydestäsi!
Työ: Vanha viisaus hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sopii sinulle nyt kirjaimellisesti. Turhaan hosut joka paikkaan, keskity olennaiseen.
Raha: Raha-asioissa sinulta vaaditaan malttia ja pitkää pinnaa, sillä nyt ei ole sinun aikasi tehdä suuria sijoituksia.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Mahdollisten uhkien torjumiseen kuluu tämä jaksosi, etkä pääse kunnolla mukaan siihen olennaiseen. Älä silti kiukuttele kumppanillesi.
Työ: Ennakointi on keskeisessä osassa tätä jaksoa. Vain kunnolla valmistautumalla pystyt varmistamaan, ettet kaadu työkuorman alle.
Raha: Rahamaailma on arvaamaton, mistä saat tuntea pienen hipaisun tällä jaksolla. Juuri kun luulit kaiken menevän kivuttomasti, niin…

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Joudut kiinnittämään enemmän huomiotasi terveyteen kuin romantiikkaan, mikä tuntuu parisuhteessa pienenä kiristelynä, vaikka ei pitäisi.
Työ: Kellojen siirto tulee hyvään saumaan, sillä tarvitset sen ylimääräisen tunnin viikonloppuna saadaksesi rytmisi taas kohdilleen.
Raha: Tee jotain yllättävää: investoi johonkin, joka tuntuu sinulle vieraalta. Eli poistu huoletta mukavuusalueeltasi.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Uusia mahdollisuuksia tuntuu pursuavan ovista ja ikkunoista. Sinulla on hyvä tilanne, sillä voit vain odottaa ja valita se, mikä tuntuu parhaalta.
Työ: Vauhtisi on niin hurja, että jo alkaa uhata vauhtisokeus. Paina jarrua oikeassa kohdassa, äläkä päästä itseäsi ajelehtimaan. Pidä fokus kirkkaana.
Raha: Keskinkertainen jakso ei lupaa suuria, mutta ei sinulla ole myöskään isoja harmeja tiedossasi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Saat kritiikkiä yllättävältä suunnalta, mutta älä tee siitä liian suurta numeroa. Sen sijaan keskustele, niin löydät ratkaisun melko helposti. 
Työ: Siellä se Merkurius vieläkin köllöttää merkissäsi, joten suurta muutosta ei viime viikkoon verrattuna tapahdu. Ei suuntaan eikä toiseen.
Raha: Olet tehnyt oikeita valintoja, mikä näkyy selkeästi käytettävissäsi olevan saldon määrässä. Jatka samaan tahtiin!

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Juttele kumppanisi kanssa erimielisyydet selviksi. Älä oleta, vaan puhu. Se on hyväksi havaittu lääke moneen epävireeseen.
Työ: Työsi soljuu tuttua ja turvallista tietä. Vältä kiistakohtia, sillä liian kärkäs kielesi saattaa ajaa sinut vaikeuksiin.
Raha: Rahavirtasi on hyvällä mallilla: sitä tulee enemmän kuin menee, mikä helpottaa suunnitteluasi merkittävästi. Laita raha poikimaan!

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Syksyn pimeys ei ole skorppareille yleisesti ollenkaan niin masentavaa kuin monelle muulle. Nauti siis, ja ota kumppanisi kainaloon. Yhdessä on parempi.
Työ: Pidä suuntasi vakaana, äläkä riuhdo joka suuntaan. Tarvitset malttia, ja vakaampaa mielentilaa. Jokaisesta poikkipuolisesta sanasta ei kannata vetää hernettä nenään.
Raha: Hyvä tilanteesi rauhoittaa mieltä, sillä suuria yllätyksiä ei ole luvassa.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Vieläkin sinua viedään keskelle romantiikan tarhoja, mutta älä suotta haraa vastaan, vaan hyppää mukaan. Jotakin yllättävää on luvassa.
Työ: Suunnitelmasi heijastuvat laajalle ja vaikuttavat moniin ihmisiin. Ole siis hieman varovaisempi sanomissasi. Saat paljon aikaiseksi.
Raha: On aika panna sulku menovirralle, sillä olet huomaamattasi kasannut laskuja enemmän kuin tarpeeksi. Harkinta kannattaa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jakso on kauriille mielenkiintoinen. Saat huomiota yllättäviltä suunnilta. Huomioi myös kumppanisi.
Työ: Seisot vakaasti omilla jaloillasi, mutta pidä silmällä ympäristöäsi. Muutokset saattavat tapahtua nopeasti, jolloin pitää olla valmiina reagoimaan.
Raha: Viime viikolla vinkkaamani suunnitelmallisuus on vieläkin tärkeämmässä osassa tällä viikolla. Älä heittäydy virran vietäväksi.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Olet pian oma itsesi, ja pystyt antamaan rakkautta. Huippuhetkeä joudut vielä hieman odottelemaan.
Työ: On aika nollata tilanne, tarkistaa odotukset ja saavutukset ja lähteä uudella innolla kohti tulevaa. Olet tilanteen herrana, joten yllätyksiä ei ole luvassa.
Raha: Pohjakosketus on lähellä, ja joudut olemaan tarkkana, ettet rysäytä pohjaan liian rajusti. Oikaisuliike vaatii huomiotasi pitkään.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Huippuhetkesi on ohitettu, mutta varsin letkeää menosi on silti. Romantiikkaa ei jaksostasi puutu, jos et itse niin halua.
Työ: Älä anna pessimismille valtaa, sillä sieltä on vaikeampi nousta. Näe asiat mahdollisuuksina, niin saat pienellä vaivalla työsi kukoistamaan.
Raha: Muutama yllättävä menoerä uhkaa vaivalla luotua tasapainoasi, joten joudut käyttämään luovuuttasi tavallista enemmän.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »