seiskan horoskooppi

Horoskooppi: Härkä anna valosi loistaa, kaksosella on aika keskustelun, vaa'an kannattaa varoa ylikuumenemista – katso, mitä tähdet kertovat!

Kotimaa | 14.10.2021 09:00

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 14.-20.10.2021.

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Tunnelmasta toiseen: mielesi ailahtelut vaikeuttavat romantiikkaan keskittymistä. Toivottavasti kumppanillasi se on hallussa, muuten tulee aika tympeä jakso.
Työ: Vaikka vertailu viime jaksoon on vaikeaa, pystyt kuitenkin parantamaan suoritustasi niin halutessasi. Voimia se kyllä vaatii.
Raha: Hankintaosaamisen ekspertti olisi nyt paikallaan, sillä mielitekojesi seuraaminen voi johtaa ahdinkoon.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Olet vankasti saajapuolella, joten nauti suosionosoituksista aivan vapaasti. Voit kokea jonkun romanttisen välähdyksen, jonka merkitystä ei kannata väheksyä.
Työ: Uranus on merkissäsi, mikä tarkoittaa hyvin innovatiivista yhdistelmää. Anna valosi loistaa, ja tee selväksi, mitä haluat ja millä lailla.
Raha: Vaikeutesi ovat melko laille itseaiheutettuja, joten pienellä tarkastelulla pystyt saamaan taloutesi tasapainoon.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Aika on keskustelun, mikä on valttisi. Sinulta vaaditaan kuitenkin kärsivällisyyttä, sillä kenties kumppanisi ei ole yhtä avoin keskustelija. Älä rynni päämäärääsi väkisin, vaan väsyttämällä.
Työ: Tämä jakso on puurtamista, väsyttävää ja yksitoikkoista. Jos pystyt pitämään vapaata edes pitkän viikonlopun, se kannattaa. 
Raha: Huolettomuutesi on perusteltua. Valuuttaa tulee ja menee, mutta suurta suvantoa se ei tilillesi tee.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Sievi kehotti viime viikolla panostamaan kotiin, ei vain romantiikkaan. Sama tahti jatkukoon edelleen: pidä kiinni sitoumuksistasi. Jatkuvuus tuo turvaa.
Työ: Vauhtisi vain kiihtyy, vaikka voisit jo painaa hieman jarruakin. Kaikkea ei tarvitse saada samaan aikaan valmiiksi. Jaksota töitäsi tarkemmin.
Raha: Ymmärrä tilanteesi, sillä joudut hieman sumplimaan ja siirtelemään menopuoltasi, jotta tasapaino säilyisi.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Kyky rakentaa siltoja, on tällä jaksolla avainasemassa. Pelkällä puhumisella et näistä mutkista selviä. Tarvitset diplomaatin taitoja.
Työ: Johdonmukaisuutesi on nyt kultaakin kalliimpaa, sen ansiosta vedät koko työyhteisösi mukaan parempaan suuntaan.
Raha: Kun laskee yhteen tulot ja menot, pitäisi tuloksen olla plussan puolella. Onko näin? Pieni holtittomuutesi aiheuttaa yllätyksiä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Alat saada kiinni rakkauselämään punaisesta langasta. Jos muistat, niin ei se lopulta niin mahdottoman vaikeaa ole. Älä ole niin ankara itsellesi.
Työ: Sievin viime viikolla maalailema sumu alkaa hälventyä, vaikkakin hitaasti. Paluu perusasioiden pariin helpottaa kummasti, ja pääset yli karikoista.
Raha: Olet painanut jarrua ja kaasua väärissä paikoissa, mistä joudut nyt tilille. Pysy edelleen faktoissa.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Viikon synttärisankareilla menee lujaa, eikä muillakaan huonosti ole asiat. Saat huomionosoituksia vähän joka puolelta, mikä hivelee itsetuntoasi. Huomaa niistä ne romanttiset pilkahdukset.
Työ: Päätä rikkoa menneet kehykset, joiden sisällä tapahtui kaikki merkittävä. Pääset eteenpäin vain, jos uskallat poistua mukavuusalueeltasi.
Raha: Käytä aivojasi, sillä joudut laskemaan pariinkin kertaan, mikä on tilanteesi. Varo ylikuumenemista.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Odotat täysikuuta, joka on aivan nurkan takana. Kyllä rakkauteen voi antautua jo ennen sitä. Älä kangistu kaavoihisi, vaan päästä luovuutesi valloilleen.
Työ: Vahva vire jatkuu työmaallasi. Voit sanoa sanottavasi reippaasti mutta kohteliain sanakääntein. Tällä tavoin sinua kuunnellaan paremmin.
Raha: Yllättävät menot aiheuttavat hankaluuksia. Toivottavasti sinulla on tilipäivä kuun puolivälissä, muuten olet vaikeuksissa.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Anna rakkaudelle mahdollisuus, sillä realistinen minäsi pitää sinua turhan tiukassa otteessa. Välillä voi vähän irrotellakin.
Työ: Pystyt jakamaan voimasi oikein, jolloin saat paljon aikaiseksi, eikä suuretkaan muutokset syö voimiasi kohtuuttomasti. ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.”
Raha: Viime viikon kituuttelu jatkuu valitettavasti. Olet elänyt yli varojesi, josta joudut nyt maksamaan. Ilmaisia aterioita ei ole.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Säikytät kumppanisi turhaan ehdottelemalla jotain odottamatonta. Sellaiset sopii sinkuille, mutta parisuhteessa elävät tarvitsevat johdonmukaisuutta.
Työ: Viikonloppu tulee varsin sopivaan saumaan, sillä voimasi ovat ehtymässä. Yritä levätä, mikä tarkoittaa myös kotitöistä rauhoittumista.
Raha: Vieläkin olet turhan leväperäinen. Olet tilastojen mestari, joten käytä osaamistasi, ja suunnittele menosi ja tulosi balanssiin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Jupiter on merkissäsi, joten olet joustava ja vastaanottavainen, jotka ovat romantiikan kannalta keskeisessä asemassa. Pystyt nauttimaan olevasta.
Työ: Jaksamisesi alkaa olla äärirajoilla, joten ota vähän iisimmin. Askel taakse, kaksi eteen on käypä ohje tälle jaksolle.
Raha: Saat käyttövoimasi perinteisillä tavoilla, joten älä nyt kuvittelekaan mitään suurta mullistusta. Pyörää ei kannata keksiä uudestaan.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Jos haluat, voit nauttia rakkaudesta ja romantiikasta yllin kyllin. Kaikki on omissa käsissäsi. Välinpitämättömyys vie väärille urille, joten vältä sitä.
Työ: Älä sotke ympyröitäsi! Pysyt oikealla tiellä, kun annat tilaa myös toisille. Pullonkaula muodostuu itsepäisyydestä.
Raha: En anna nyt neuvoa, totean vain, että tilanteesi on erittäin hyvä. Ne pienet yllätykset, joita matkaasi mahtuu, ovat helposti ohitettavissa.

Teksti:Herkko Heimonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!