fbq
Kotimaa
11.11.2021 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Härälle rakkaus on hetken rajua, kaksoselle itsevarmuus ja vireys ovat läsnä, varattu neitsyt varokoon – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
11.11.2021 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 11.-17.11.2021.

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Saat kuulla, jotain, mitä et haluaisi kuulla. Käy tarkkana kohti vaikeuksia: luulo ei ole tiedon väärtti. Kysy, ennen kuin huidot, ole siis armollinen ja reilu. 
Työ: On vaikea sanoa, mikä muutos on tapahtunut, mutta oinaiden työvire näyttää menneeltä. Epäharmonia väreilee ympärilläsi.
Raha: Heräät riittävissä ajoin. Edessäsi on monttuja, mutta mikään ei näytä estävän sinua selviämästä niistä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Voi ottaa koville, kun toiveet käyvät toteen, ja rakkaus on hetken rajua. Pysytkö kyydissä? Ole avoin uudelle.
Työ: Vaikea paikka edessä, mutta kukaan ei kuole tähän, eikä turpiinkaan tule. Hiki voi kuitenkin töissä tulla. Varaudu siihen.
Raha: Sielusi haaveilee jostain isosta ja kauniista, mutta sen vaatima velka hautaisi sinut elävältä. Investoi minihaaveeseen, se ajaa tunnepuolella saman.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Tunnet kunnon kaksosen tavoin suorastaan lentäväsi ja olevasi haavoittumaton. Muiden huomioiminen ei ole nyt sinulle helppoa. Pitäisiköhän silti...?
Työ: Tulet töihin kuin lännensankari, sillä itsevarmuus ja vireys ovat hyvällä kohtaa. Nauti ja tee vaikutus, pidä tahti yllä ja ratko asiat.
Raha: Jos sinulla on, millä pelata, voit ottaa hyvinkin riskejä. Varmaa voittoa ei silti ole tiedossa, joten älä pelaa siemenrahoja.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet kovin onnellinen, mutta pidä asia hetken omana tietonasi. Kerro toki hänelle, mutta ympäristö ei ole valmis, jos aiot ryhtyä tuulettamaan rakkaudellasi.
Työ: Mielessäsi on jo jotain uutta. Koeta välttää rutiineja, sillä ne varmaankin vetäisivät mielialaa alas. Ensi viikolla jo rauhoittuu.
Raha: Keskitä kauppojen tekeminen heti jakson alkuun eli loppuviikkoon. Asiat kehittyvät rauhoittuvaan suuntaan.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Älä heitä pois, mitä sinulla on, vaikka dramaattisuuden viiri liehuu lipputangossasi. Rauhoitu. Et menetä siinä mitään.
Työ: Epäitsekkäät teot tuovat hyvää mieltä ja auttavat alakuloon, ja juuri muussa ei nyt ole onnistumisen mahdollisuuksia.
Raha: Kulissit romahtavat lähelläsi. Joko omat tai jonkun muun. Vältä sitoumuksia, varaudu yllätyksiin. Saatat joutua kajoamaan säästöihin. 

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Neitsyeiden mahdollisuus kohdata uusi - ja nimenomaan uusi - romanssi ovat tällä jaksolla nousussa. Venus suosii. Varattu neitsyt varokoon!
Työ: Työssä edessä rankka vaihe. Silti pahoja ei pitäisi tapahtua. Väännä siis musiikki kovemmalle, kiristä sukkikset, löysää kravattia ja ryhdy toimeen.
Raha: Myös raha edellyttää huhkimista. Joko tinkimätöntä neuvottelua tai kunnon urakan hoitamista.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Ympärilläsi pyörii rakkautta, mutta se ei aina ole hyvä. Saat huomiota taholta tai tavalla, jota et haluaisi. Pidä pää kylmänä. Se on lähes aina hyvä neuvo.
Työ: Kiinnitä huomiota jaksamiseen. Jakso on kuluttava. Paineet näyttäisivät onneksi laskevan jakson loppua kohti.
Raha: Et luultavasti jaksa jakaa energiaa raha-asioiden pohtimiseen. Jälki saattaa siksi olla rumaa. Tämä saattaa silti olla ihan ok.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Pitkät ja vaaleat tyypit ovat tällä jaksolla kohtalokkaita. Hyvässä vai pahassa? Kuka tietää. Ole tarkkana, ettet satuta muita etkä itseäsi.
Työ: Skorpionilla on vaarana sortua omaan näppäryyteensä. Joku muu on kuitenkin sinua nokkelampi. Pysy perusteissa.
Raha: Kaukaa menneisyydestä tulee esiin jotain. Onko sinulla velkoja tai saamisia? Mieti hetki, onko kaikki hoidettu.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Hölmö! Haaveilet oikeuden saamisesta tai vääryyden oikaisemisesta. Eihän rakkaudessa ole lainkaan kyse siitä. Keskity elämään tunteitasi.
Työ: Älä hätäile, vaikka työn mielekkyys on hetken hukassa. Sanonnan mukaan tervettä ihmistä työnteko harmittaa, mutta ei joka päivä eikä koko päivää.
Raha: Yllättävän nopea rahavarojen tiukkeneminen edessä. Älä tee lisävelkoja. 

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Myös velvoitteet kuuluvat rakkauteen. Hoida ne kunnolla, muuten säröytät suhteitasi.
Työ: Saat yhteydenoton taholta, jonka toiveita tai käskyjä et voi laiminlyödä. Sitä myöten asiat selviävät ja lähtevät liikkeelle.
Raha: Uusi ovi aukeaa, ja saat tilaisuuden katkoa hieman jopa taloudellisia kahleitasi. Rahan (tai rakkauden) kanssa mikään ei tietenkään ole koskaan varmaa, joten tee tarkat laskut.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Vesimiehiä viehättää ja heidän lähelleen tulee nyt ulkoisesti hyvin näyttäviä houkutuksia. Muista, että tarvitset muutakin.
Työ: Joudut lähtemään isoon projektiin takamatkalta. Älä odota liikoja, ja etene voimiasi säästäen.
Raha: Haluaisit vähän tuulettumaan. Ehkä se on hyvä sijoitus, vaikka rahat vähän tiukassa ovatkin normaaliin tasoosi nähden. 

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tarjoa käsi ystävälle tai rakkaalle, voit tehdä sen luottavaisin mielin. Tuki, jota sinulta pyydetään, ei ime sinua tyhjiin.
Työ: Koeta tehdä työsi ja askareesi itsenäisesti. Lähelläsi tapahtuu jotain, johon et voi täysin luottaa.
Raha: Taloudellisesti ei ole oikein mahdollisuuden puolikastakaan lisärahaan. Supista kulutusta viikoksi. Ihme kyllä, hetki suosii myös säästöjen aloittamista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »