Hjallis Harkimo uhmasi kohtaloaan, Jere Karalahdelle urheiluhaastetta Nanna-vaimosta – julkkisten horoskooppimerkki paljastaa sopivan treenikaverin

Kotimaa | 15.05.2021 21:01

OINAS 21.3.–20.4.

Kun haluat vertaisesi kilpakumppanin, on toinen oinas sinulle kaikkein haastavin. Treenaaminen ja kuntoilu on kuitenkin mukavampaa, jos ei tarvitse kaiken aikaa kilpailla paremmuudesta. Senpä vuoksi mukavimmat hiet saat pintaan eloisan kaksosen, tinkimättömän leijonan, energisen jousimiehen ja rohkean vesimiehen seurassa. Hermosi joutuvat koetukselle, jos varaat pelivuoron laiskanpulskean ravun tai niuhotteluun taipuvaisen kauriin kanssa.

Jere Karalahti

Oinaana syntyneelle Jere Karalahdelle jousimiehen merkeissä syntyneestä Nanna-vaimosta on haastetta myös urheilussa.

HÄRKÄ 21.4.–20.5.

Koska nautit ulkoilusta ja luonnossa samoilusta, saat parhaimmat patikkakaverit vesimerkeissä syntyneistä ravuista ja kaloista sekä maamerkeissä syntyneistä kauriista ja neitsyistä. Heidän kanssaan pitkäkin sauvakävelylenkki sujuu kuin vettä vaan, koska voitte samalla havainnoida ja analysoida sekä kehonne toimintaa että ympäröivää maisemaa. Mutta jos leijona tai vesimies vokottelee sinua vaikkapa tenniskentälle, kannattaa keksiä hätävalhe nyrjähtäneestä nilkasta. He nimittäin nauttivat, kun saavat rääkätä sinusta ilmat pihalle.

Kalle Palander

Kalle Palander ja härät ovat enemmän yksilösuorittajia kuin joukkuepelaajia.

KAKSONEN 21.5.–21.6.

Sinulle liike on pääasia. Päämäärällä ei ole niin suurta väliä, kunhan sinua ei viedä punttisalille yksin ahertamaan. Viihdyt kaupunkipyörän satulassa tai suksilla nopeutta rakastavien oinaiden ja leijonien rinnalla. Vaakojen kanssa kuntonyrkkeily on sopivan leppoisaa ja vesimies johdattaa sinut uusien ja jännittävien lajien pariin. Hermosi joutuvat koetukselle, jos pelikaveriksi osuu lihaskuntoanne tauotta analysoiva neitsyt tai hiljaista treenikaveria arvostava kalat.

Kerttu Niskanen

Maastohiihtäjä Kerttu Niskanen nauttii muiden kaksosten tavoin liikunnan riemusta.

RAPU 22.6.–22.7.

Luonnossa, etenkin vesistöjen ääressä viihtyvänä ihmisenä kaipaat rinnallesi lenkkikaveria, joka ei liikoja kiritä, saati anna arvoa pelkästään tiukan treenitunnin tuomalle hielle. Senpä vuosi kelpuutat luontoa rakastavat härät, neitsyet, skorpionit ja kalat lenkkikavereiksi. Heidän kanssaan juokseminenkin sujuu kuin huomaamatta, koska voitte samalla purkaa tuntojanne. Auta armias, jos joudut oinaan kanssa kuntosalilla vastakkain. Hänen tavoitteensa on saada sinusta viimeisetkin mehut irti. Niin ikään vaa’an merkeissä syntyneiden päämäärätön rehkiminen on sinulle kauhistus.

Lasse Viren

Ravun merkeissä syntyneelle olympiasankari Lasse Virénille urheilun tarkoituksena on päämäärä, ei pelkkä juokseminen.

NEITSYT 23.8.–22.9.

Koska olet tunnontarkka suorittaja, ei rinnallesi kelpaa turhanpäiväinen menijä. Et jaksa kuunnella kaksosten tai jousimiehen tauotonta pulputusta, kun haluat keskittyä ojentajalihastesi oikeaoppiseen koukistukseen. Viihdyt parhaiten lenkkipolulla härän, ravun ja skorpionin seurassa, sillä he eivät vaadi sinulta huipputehoja.  Myös kauris on sinulle mieluista kuntoiluseuraa. Hänen kanssaan voitte muuttaa suoritteenne treenien jälkeen kehitys- ja kalorinkulutuskäyriksi.

PEkka Hyysalo

Neitsyen merkeissä syntynyt freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo on halvaantumisen jälkeenkin noudattanut tarkasti kunto-ohjelmaansa.

VAAKA 23.9.–23.10.

Liikunta on sinulle luontaista, mutta liian raskasta tai totista sen ei sovi olla. Saat hien pintaan usein vain katselemalla toisen ahertamista. Sen vuoksi olet mitä otollisinta treeniseuraa leijonille ja jousimiehille, sillä voit ovelasti liikehtiä heidän varjossaan. Joukkuepelit kaksosten ja vesimiesten seurassa saavat kuntosi kohenemaan kuin leikiten. Kannattaa miettiä vastausta kahdesti, jos hitaanlainen rapu tai tosikkomainen kauris pyytävät sinua kaverikseen uintiradalle.

Kimi Räikkönen

Vaaka-Kimi Räikkösen formulakuskin työ on yksinäistä, mutta vastapainoksi hän harrastaa lätkää, koska on myös tiimipelaaja.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Nautit intensiivisestä harjoittelusta, oli laji mikä hyvänsä. Sen vuoksi et huoli treeniseuraksesi eloisan luonteen leijonaa ja vesimiestä. He kun eivät osaa olla hetkeäkään hiljaa, saati kehumatta omia suorituksiaan. Mieluista seuraa ovat keskittymiseen kykenevät rapu, neitsyt, kauris ja kalat, jotka eivät pidä turhaa melua maitohapoistaan. Heidän avullaan saatat löytää sellaisiakin henkistä pääomaa vaativia urheilulajeja, joita et tiennyt olevan olemassakaan.

Hjallis Harkimo

Kansanedustaja Hjallis Harkimo uhmasi skorpionien tavoin aikoinaan kohtaloaan ja purjehti ensimmäisenä suomalaisena yksin maapallon ympäri.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.

Lihaksesi huutavat päästä liikkeelle lähes päivittäin, ja treenitahti saa olla tiukkakin. Näin ollen on ymmärrettävää, etteivät meditointia rakastava kalat sovi treenikaveriksesi. Sisäänpäin kääntynyt kauriskaan ei tsemppaa sinua huippusuorituksiin. Parhaat tehot löydätkin oinaiden ja leijonien seurassa, sillä he suhtautuvat urheiluun yhtä tosissaan kuin sinä. Vaaka- ja vesimieskaverit saavat puolestaan joukkuepelitaitosi kukoistamaan vaikkapa rantapallokentällä.

Minna Kauppi

Ulkoilmaa rakastava ex-suunnistaja, jousimies Minna Kauppi löysi rinnalleen toisen jousimiehen Sipe Santapukista.

KAURIS 23.12.–19.1.

Olet tunnontarkka treenaaja, mutta voittamisen suhteen vaatimaton. Extreme-lajit eivät ole sinua varten, joten älä lähde hurjapäisten oinaiden tai riskialttiiden vaakojen treeniseuraksi. Säännöllinen ja pitkäkestoinen liikunta virkistää sinua enemmän kuin kova rehkiminen ja äkkitempaukset. Mukavia lenkkikavereita ovat härkä ja neitsyt. Luonnonhelmassa viihtyvät myös skorpioni ja kalat, joiden avulla voisit löytää vesiurheilun mielekkyyden.

Kaisa Mäkäräinen

Ampumahiihtouransa lopettanut Kaisa Mäkäräinen voisi löytää mieluisan harrastuksen uimisesta.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Energisenä ja liikunnallisena ihmisenä et halua vierellesi hidasta kulkijaa, joka mieluummin harjoittaa ajatusmaailmaansa kuin lihaksiaan. Tällaisia ovat härkä ja skorpioni. Sen sijaan oinas ja jousimies pistävät harjoitteluusi vauhtia, ja saat kilvoitella kaltaistesi seurassa. Vaaka ja kaksonen puolestaan tuovat treeneihisi leikkimielistä tekemisen iloa. Lisäksi saat heiltä kaipaamiasi kehuja kuntotunnin aikana ja jälkilöylyt sen päätteeksi.

Awak Kuier

Koripalloilija Awak Kuier nauttii leijonana joukkuelajeista sekä tähden roolista.

VESIMIES 20.1.-19.2.

Haluat testata erilaisia ja erikoisiakin lajeja, eikä mikään niistä välttämättä säily elämän mittaisena harrastuksena. Oivallisia treenikavereita löydät uteliaiden kaksosten ja jousimiesten avulla. Koska tykkäät esitellä urheilun osaamisalueitasi, on oppimishaluinen vaaka sinulle mieluinen kuntokaveri. Härkä ei sovi sinulle kirittäjäksi, etkä sinäkään saa tsempatuksi häntä huippusuorituksiin. Skorpionin meditatiivinen asenne taas vie kaksinpelistänne pois sen leikkimielisen tunteen.

Elina Gustafsson

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson on monen vesimiehen tavoin valinnut itselleen poikkeuksellisen lajin.

KALAT 20.2.-20.3.

Mikä sen parempaa kuin että saat lähteä soutelemaan tai harrastamaan kesäisiä vesileikkejä kaltaistesi vesipetojen kanssa. Heidät löydät rapujen ja skorpionien merkeistä syntyneistä. Mutta koska talvellakin on harrastettava liikuntaa, ovat verkkaisesti liikkuvat härät ja kauriit sinulle mieluista sauvakävely- ja hiihtoseuraa. Liian hurjaa menoa sinulle ovat kaksosten ja jousimiesten harrastamat hurjapäiset lajit, kuten vuorikiipeily. Voit toki osallistua heidän treeneihinsä, mutta vain katsomosta käsin. Jää on yksi veden ilmentymismuodoista, joten kaloista löytyy monia jääkiekkoilijoita ja taitoluistelijoita.

Mikael Granlund

Mikael Granlund on syntynyt kalojen merkeissä ja kulkee jäällä kuin salakka vedessä.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!