Katso videot!

Himot roihahtivat laulaja Aki Samulin maatilalla: Kyösti meni ladon seinän läpi ja sai Tiinan paksuksi!

Kotimaa | 15.09.2021 07:14

Tangokuningas Aki Samulin, 39, Kuninkaan valtakunnaksi ristityllä maatilalla määkii ja märehtii nyt 50 eläintä. Apuna on hyvä ja luotettava tallitiimi, sillä ihan kaikkeen ei tämäkään energiapakkaus ehdi.

– Taas on jälkikasvua tulossa, kun Kyösti heittäytyi himokkaaksi, meni ladon seinän läpi ja sai Tiinan paksuksi, Aki selittää värikkäästi.

Lue myös: Herätys aamuyöstä! Tangokuningas Aki Samuli paiskii 250 tuntia töitä kuukaudessa: ”Pitää miettiä, kuka tänään olen”

Maatilan eläimet on nimetty tangokuninkaallisten mukaan, ja Tiina (Räsänen) on tietysti lammas ja Kyösti (Mäkimattila) pässi.

– Kyöstiltä leikattiin nyt killuttimet pois!

Tiina synnytti Kyöstille kaksoset viikkoa ennen laskettua aikaa. 

– Tyttö ja poika voi hyvin ja muuttivat maman kanssa talliin viettämään vauva-arkea. Ylpeä iskä jäi isoon laitumeen juhlimaan varpajaisia, Aki kertoi.

Nimeksi kaksoset saivat Merja ja Matti. Merja on tangokuningatar 1993 Merja Raski ja Matti tangokuningas 1997 Matti Korkiala.

– Jatkan laulamista. Musiikki on aina osa minua. Minun ei kuitenkaan tarvitse olla supertähti, Aki miettii tangokuninkaalliskollegoidensa nikkaroiman maitolavan luona Pukkilassa.
– Jatkan laulamista. Musiikki on aina osa minua. Minun ei kuitenkaan tarvitse olla supertähti, Aki miettii tangokuninkaalliskollegoidensa nikkaroiman maitolavan luona Pukkilassa.

EDIT Juttuun lisätty kaksosten syntymä ja nimet 15.9.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!