Katso kuva!
Jussi Halla-aho

Heti kaljaa huulille! Jussi Halla-aho ryntäsi yllätysilmoituksensa jälkeen suoraan olutterassille kaveriporukalla - katso kuva!

Kotimaa | 21.06.2021 15:44

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, 50, ilmoitti maanantaina (21.6.) puolen päivän jälkeen pitämässään tiedotustilaisuudessa, ettei aio pyrkiä jatkokaudelle perussuomalaisten puheenjohtajaksi seuraavassa puoluekokouksessa, joka pidetään Seinäjoella 14.-15. elokuuta.

Halla-ahon ilmoitus tuli suurena yllätyksenä ja hänen vetäytymisensä puoleen johdosta on ollut valtakunnan pääuutisaiheita maanantaina.

Lue myös: Tältä Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja Jussi Halla-aho näytti teininä: ”Ei tyttöystäviä” - kuva!

Kymmenen vuoden embargo

Reilu viikko sitten pidetyissä kuntavaaleissa Halla-aho oli puolueensa ja kotikuntansa Helsingin ääniharava 18 978 äänellä. Mystisen Halla-ahon tuoreesta ilmoituksesta tekee se, että hän kirjoitti luopumissyistään pitkän tiedotteen, joka on julkaisuvapaa vasta 21. kesäkuuta 2031 eli tasan kymmenen vuoden päästä.

– Havainnoillani ja pohdinnoillani olisi liian paljon käyttöarvoa niille, jotka eivät pidä meistä ja jotka haluavat meille pahaa. Ei ole omissa eikä puolueen intresseissä tehdä heille palveluksia, Halla-aho kertoi tiedotustilaisuudessa.

Lue myös: Outo vaatetus kesähelteessä! Jussi Halla-aho herätti huomiota Helsingin keskustassa – kuva!

Suuntasi huurteiselle

Seiskan tarkkasilmäiset lukijat havaitsivat Halla-ahon suunnanneen tiedotustilaisuuden jälkeen heti The Riff -ravintolan terassille nauttimaan kylmiä huurteisia Iso-Roobertinkadulle.

Jussi ei seurueineen liikkeissään aikaillut, sillä kokoonpano oli saanut kylmät juomat eteensä noin tunti tiedotustilaisuuden päättymisen jälkeen.

Lue myös: Kuva! Persupomo Jussi Halla-aho lounasti intialaisessa ravintolassa!

Jussin seurueeseen kuului Perussuomalainen-lehden ja Suomen uutiset -verkkojulkaisun päätoimittaja Matias Turkkila.

– Bisseä siellä juotiin, mutta tunnelma vaikutti oikein rauhalliselta, Seiskalle supistaan.

Jussi Halla-aho
Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Panu Hörkkö, Lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!