fbq
Kotimaa
13.08.2021 21:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Lars Johnson, Instagram
tuuli lehtonen
Herkkukuvat! OnlyFans-seksipommi Tuuli Lehtonen paljastaa estottomasti jumalaiset muotonsa - vain kutrit munkkien peittona!
Kotimaa
13.08.2021 21:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Lars Johnson, Instagram

Temptation Island Suomi -tosi-tv-ohjelman sinkkuviettelijätär Tuuli Lehtonen, 20, hurmaa upeissa, vähäpukeisissa somekuvissaan.

Kuudennelta TIS-tuotantokaudelta tuttu vaaleaverikkö ei paljasta pintaa pelkää, ja tulikuuma kaunotar onkin perustanut itselleen OnlyFans-tilin. Palvelussa hän tarjoaa aikuisille soveltuvaa sisältöä tällä hetkellä 17 dollarin eli noin 14,50 euron kuukausihintaan.

Kuumaa Tuulia pääsee kuitenkin myös ihastelemaan ilmaiseksi hänen Instagram-tilillään, joskin Instassa hän voi herutella vain kuvapalvelun tiukempien ehtojen rajoissa. Tuuli keksi keinon kiertää alastomuussääntöä peittämällä paljaat munkkinsa pitkillä kutreillaan.

Lue myös: Tämä kuva saa sukat pyörimään jaloissa! Tulikuuma TIS-Tuuli pornahtavana "kotirouvana" - katso!

Kuumat somekuvat ovat herättäneet valtavasti ihastusta, ja ylistäviä kommentteja on sadellut roimasti.

Lue myös: Uuh, poseeraa ilman rihman kiertämää! Suomen seksikkäin 2021 -finalisti ja Temppareista tuttu Tuuli Lehtonen odottaa innolla alkavaa sinkkukesää: "Haluan hauskan ja pitkän miehen!"

- Kaunis ja seksikäs nainen olet, kommentoi eräs Tuulin seuraajista.

- Ooooooohhhhhhh, saa toinen sanottua.

- Ööö vau, takeltelee kolmas sydänsilmä-emojin kera.

Suomen seksikkäin 2021 -finalisti

Tuuli osallistui myös Suomen seksikkäin 2021 -kilpailuun, jossa pääsi hienosti finaaliin asti. Kosmetologiksi opiskeleva Tuuli paljasti Seiskalle keväällä olevansa sinkku.

- Olen oikeastaan niin sinkku kuin vain voi olla, Tuuli tarkensi nauraen.

Millainen mies sitten sytyttää vaalean kaunottaren?

- Aika sellainen tumma ja tulinen, itsevarma, herrasmies ja hauska. Hauska täytyy olla, ehdottomasti. Ilman sitä ei pärjää. Ja pitkä, se on tullut selväksi.

Ulkosilla ominaisuuksilla erityisesti näyttelijä Johnny Depp on Tuulin makuun.

Lue myös: TIS-viettelijätär Tuuli poseeraa stringipeppu paljaana lumisissa maisemissa - näitä pakaroita et halua missata: katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »