fbq
Henry Aflecht

Henry Aflechtille kelpaa kuuden euron kana: "Turha esittää hienompaa kuin onkaan"

Henry Aflecht, 49, on miljonääri, jolla on reilusti rahaa mällättäväksi. Hänellä on tunnetusti omaisuutta: isolla rahalla juuri remontoitu luksushuvila Espanjan Aurinkorannikolla, pihalla seitsemän toinen toistaan ylellisempää kulkuvälinettä ja kryptotilillä yli viiden miljoonan euron potti. Mutta miksi monimiljonääri syö nahistunutta kananleikettä Fuengirolan rantakadulla ja pukeutuu halpaan Havaiji-paitaan?

Miljonääri-Henkka ei heilu jahtien kansilla tai puputa gourmet-apetta.

– Kun on tarpeeksi rahaa, ei tarvitse esittää mitään, hän sanoo suoraan.

Rikkaat ja rahattomat -tv-ohjelmassakin kohauttanut mediapersoona puhuu rahan merkityksestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Voin olla oma aito itseni. Yhtenä hyvänä esimerkkinä toimii, että porukka kuvittelee meikäläisen ruokailevan jossain Marbellassa tai Puerto Banuksessa, mutta minulle kelpaa tällainen Fugen rantakadun peruspizzeria.

Henkka tilaa pizza-mestassa kuuden euron kananrintaa ranskalaisilla. Vaikka annos ei ole kovin kaunis, niin se ajaa asiansa.

– Mikään fine dining -homma ei ole mun juttu yhtään. Peukalonpään kokoinen annos, mikä ei vie nälkää ja kokki puhuu puolitoista tuntia vieressä… Tällaisissa normaalikansalle tarkoitetuissa paikoissa annoskoko on kohdallaan.

Rikkaat ja rahattomat: miljonääri Henry Aflecht järkyttyy vaihtokotinsa kylpyhuoneessa: ”Onko täällä tapettu joku?”

Ruokailun lomassa Henry korostaa rehellisyyttä.

– Aika valitettavan usein henkilö X hankkii Ferrarin tai Maseratin ja pröystäilee sillä. Ja samalla saattaa olla miljoonia euroja ulosotossa. Rakennetaan kuorta. En arvosta sellaista. 

– Rahan merkitys on loppupeleissä elämässä aika pieni. Kun pystyy maksamaan laskut ja ostamaan ruokaa perheelle, ylimääräisellä rahalla ei tee juuri mitään. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Katso Miljonääri-Henkka -videosarja yksinoikeudella Seiska.fi:ssä: uusi jakso aina keskiviikkoisin ja lauantaisin.