fbq
Helsingin seksuaalirikokset

Helsingissä jälleen uusia lapsen hyväksikäyttöepäilyjä: kaksi ulkomaalaistaustaista miestä vangittiin lasten törkeistä raiskauksista!

Seiska paljasti tiistaina (9.4.), että Helsingissä on tutkittu kaikessa hiljaisuudessa maaliskuun aikana erittäin törkeää lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta. Helsingin käräjäoikeuden pakkokeinokansliasta selviää, että maaliskuun alkupuolella vangittiin 64-vuotias ulkomaalaistaustainen mies useista vakavista rikoksista epäiltynä.

Helsingissä törkeä lapsen hyväksikäyttöepäily - ulkomaalaistaustainen mies vangittiin törkeästä raiskauksesta, huumeista ja lapsipornosta! 

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Helsingissä on parhaillaan tutkinnassa kaksi muutakin lapseen kohdistunutta törkeää seksuaalirikosta.

Helsingin käräjäoikeudesta selviää, että ulkomaalaistaustainen mies vangittiin tammikuun lopussa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta epäiltynä.

Seiska tavoitti jutun syyttäjän Nina Keskisen kommentoimaan tapausta.

- Asia on edelleen esitutkinnassa, joten en voi sitä kommentoida.

Helsingin käräjäoikeuden pakkokeino-osaston papereista käy ilmi, että epäilty on vapautunut tutkintavankeudesta helmikuun lopulla.

- Syyteharkinta suoritetaan sen vuoksi normaalin aikataulun mukaan, eikä asialla ole kiireellisyysperusteita, syyttäjä kertoo Seiskalle.

Tammikuun puolessa välissä vangittiin toinenkin ulkomaalaistaustainen mies epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Lisäksi miestä epäillään pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta.

Tekojen epäillään alkaneen lokakuussa 2018 ja päättyneen vasta tammikuussa. Mies on yhä vangittuna.