Katso videot!

Hämmästyttävää TTK-historiaa! Suosikkiohjelmassa ei ole koskaan koettu tällaista – kuvankauniin tanssiopettajan leuka loksahti

Kotimaa | 28.09.2021 13:40

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen vastasivat viime sunnuntaina yhdestä kummallisimmista TTK-esityksistä kautta aikain. MTV:n suosikkiohjelmassa nähdään perinteisesti häikäisevää pukuloistoa, mutta Aki räjäytti tämän etiketin oikein kunnolla.

HJK:n toimitusjohtaja rynnisti estradille Suomen A-maajoukkueen peliasussa – nähtiinpä parketilla jalkapallokin. Siihen näyttävyys sitten jäikin, sillä Akin ja Katrin sinänsä humoristinen esitys sai arvovaltaiselta tuomaristolta murska-arviot.

Lue myös: Rehellistä puhetta! ”Suomen seksikkäin tanssiopettaja” ja Kristo Salminen eivät edes pettyneet TTK-putoamisestaan – ”Kapasiteetti alkoi olla tapissa”

Tanssipari ei kuitenkaan ehtinyt pelätä TTK-taipaleensa päättyvän.

– Ei tänne ole tultu pelkäämään! Vedämme ilolla ja asenteella. Jos ihmiset saavat rohkaisua ja kokevat että oli ilo katsoa, niin he äänestävät, Aki sanoo Seiskalle.

– Olen ollut huippu-urheilija ja tiedän, että välillä osuu paremmin, välillä huonommin.

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen eivät hätkähtäneet arvovaltaisen raadin murska-arvioista.
Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen eivät hätkähtäneet arvovaltaisen raadin murska-arvioista.

Hämmästyttävää historiaa

Vaikkei putkeen mennytkään, Akin esiintyminen suorassa tv-lähetyksessä oli jo sinänsä hatunnoston arvoinen suoritus. Edellisviikolla sormi murtuneena tanssinut futispomo leikattiin viikko sitten maanantaina.

Leikkauksesta toivuttuaan aikaa tanssitreeneihin jäi ennätyksellisen vähän: vain vaivaiset kolme päivää ennen suoraa tv-lähetystä. Aki sanookin Seiskalle olevansa ”superiloinen” siitä, millaisen show'n saivat pystyyn kolmessa päivässä.

Lue myös: Pudotus! Tämä pari joutui jättämään TTK:n – pudonnut tähtioppilas on ylpeä itsestään: ”Ylitin itseni monella tavalla”

– Katri teki käsittämättömän duunin. Ilman häntä tämä olisi ollut aika... hän huokasi.

Katri ei muistanut, että koskaan ennen TTK:n historiassa kameroiden eteen olisi marssittu vain hämmästyttävästi kolmen päivän harjoittelulla.

– No ei ole kyllä. Olen Akille tosi, tosi kiitollinen siitä, että hän ylipäänsä halusi ja pysyi jatkaman kaiken tämän haasteen jälkeen. Sinnikäs kaveri!

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin MTV3:lla klo 19.30.

Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen eivät hätkähtäneet arvovaltaisen raadin murska-arvioista.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!