Roope Salminen

Häiritsi luokkatunneilla! R-viasta kärsinyt Roope Salminen paljastaa podcastissaan kouluvaikeuksien lisäksi ensirakkautensa

Kotimaa | 27.03.2021 16:01

Näyttelijä-laulaja-juontaja Roope Salminen, 31, paljasti perjantaina (26.3.) ”Kolme käännekohtaa” -podcast-ohjelmasarjassaan olleensa ala-asteella ujo, mutta yläasteella opettajien kauhu.

– Mä olin ala-asteella ujo, mutta en halunnut olla ujo. Kun olin ala-asteella, minulla oli paha r-vika. Olin niin hiljainen, että kun mä siirryin viidennelle luokalle uuteen kouluun, niin uusilla oppilailla meni yli puoli vuotta, ennen kun he huomasivat. Olin tosi kaukana suositusta henkilöstä, ja minulla oli todella vähän kavereita, Roope pohtii keskusteluohjelmassaan.

Lue myös: Ohhoh! Roope Salmisen yllätys-podcastin ensimmäisessä jaksossa vieraana on mies itse!

– Minua ei kiusattu pahasti, mutta ainahan siihen aikaa kouluissa oli isompia poikia, joiden piti huomioida jotenkin muita. En pitänyt sosiaalisesta asemastani koulussa enkä kokenut saavani hyväksyntää. Niinpä päätin viidennen ja kuudennen luokkien välissä kesällä, että muutan kaiken itsessäni. Mennessäni yläasteelle huomasin, että mitä enemmän minä riehun, sitä enemmän minut otetaan vastaan. Olin tosi äänekäs ja riehakas, mikä oli loppujen lopuksi pelkkää esitystä. Olin se luokan pelle, ja tein paljon piloja ja häiritsin tunnilla. Se tuntui tosi hyvältä verrattuna aikaisempaan. Siitä alkoi prosessi, joka on käynnissä vieläkin. En vieläkään tiedä, mikä on oikea Roope tai kuka oikeasti olen, mies miettii syvällisiä.

Roope paljastaa myös sarjassaan opetelleensa väkisin r-kirjaimen puheterapian loputtua kävellessään metsässä hokien sanoja perkele ja Jari Litmanen.

– Ensimmäisenä R onnistui Jari Litmasella, joten terveisiä Jari sulle Qatariin tai missä ikinä oletkaan, Roope kiittää.

Roope Salminen

Roope Salminen ja hänen näyttelijä-rakkaansa Helmi-Leena Nummela saivat perheenlisäystä huhtikuussa 2020.

Pokasi tyttöystävän tekstarilla!

Roope kertoo podcastissa myös traagisen mutta huvittavan tarinan ensimmäisestä parisuhteestaan.

Mies oli saanut yhdeltä luokkansa tytöltä puhelinnumeron, mutta kun olisi pitänyt lähestyä tyttöä ihan kasvotusten, niin nuorella miehellä loppuivat rahkeet ja hän pyysi tätä tekstiviestillä tyttöystäväkseen kotoaan.  

– Välttelin häntä koulussa, emmekä puhuneet toisillemme koskaan mitään. Noin viikon seurustelun jälkeen hän tekstasi minulle, että juttumme on ohi, Roope muistelee ensirakkauttaan ”Kolme käännekohtaa” -podcastissään.

Lue myös: Kohu Aki Mannisen ympärillä kasvaa: veti juontaja Alma Hätösen mukaan - nyt älähti Roope Salminen! "Toivon, että menet nukkumaan ja voit aamulla paremmin"

Putous-tähti Roope Salminen sanaselittää Seiskan tentissä: Käsirautoja voi...

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!