Gladiaattorit-legenda Mika Ounaskari odottaa leikkausta – ”Kaularangassani on hermovaurio”

Kotimaa | 12.04.2021 07:12

Takavuosien huippusuositusta Gladiaattorit-ohjelmasta tunnettu Mika Ounaskari, 57, kertoi viime viikolla Seiskalle, että hänen 31 vuotta nuorempi Titta-rakkaansa on raskaana.

Lue lisää: Jättiyllätys! Gladiaattorit-legenda Mika Ounaskari, 57, ja 26-vuotias fitnessrakas Titta: Saamme vauvan!

Espoossa asuvat tulevan tyttövauvan vanhemmat ovat aloittaneet valmistautumisen pienokaista varten. Vauvanhuone hakee jo muotoaan, ja hankintoja on tehty – joskaan Mika ei voi kipeän kätensä vuoksi liikaa rehkiä.

– Kaularangassani on hermovaurio, joka on vienyt voimat vasemmasta kädestä ja hartiasta. Odotan pääseväni leikkaukseen mahdollisimman pian.

Ilomantsista kotoisin oleva Titta luuli aina, ettei voisi saada lapsia. – Lääkäri oli sanonut minulle niin. Joten olihan se  yllätys, kun sainkin kuulla olevani  raskaana!
Ilomantsista kotoisin oleva Titta luuli aina, ettei voisi saada lapsia. – Lääkäri oli sanonut minulle niin. Joten olihan se  yllätys, kun sainkin kuulla olevani  raskaana!

 

Isännän isoista lihaksista ja hellästä luonteesta on ollut myös hyötyä.

– Alkuraskauteni oli vaikea. Pahoinvointi oli rajua, ja painoakin putosi ensimmäisten 14 viikon aikana seitsemän kiloa. Silloin Mikan apu oli tärkeää, Titta kiittelee.

Lue myös: Adoptiosuunnitelmat siirtyivät! Gladiaattorit-legenda Mika Ounaskarin raskaana oleva Titta-rakas: Luulin, etten voi saada lapsia

Mika Ounaskari, 57, ja  Titta, 26, odottavat parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. – Tyttövauvamme pitäisi syntyä kesäkuussa, fitnesspariskunta iloitsee.
Mika Ounaskari, 57, ja  Titta, 26, odottavat parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. – Tyttövauvamme pitäisi syntyä kesäkuussa, fitnesspariskunta iloitsee.

Takaisin treenaamaan

Yrittäjänä tienaava Mika työskentelee korona-ajat kotona. Nuori puoliso painaa puolestaan pitkää päivää hoitoalan töissä, joissa sanoo viihtyvänsä hyvin.

– Tykkään kyllä työstäni. Tietysti tässä odottaa jo innolla kesää ja vauvan syntymää, jonka jälkeen on kiva palata täysillä treenien pariin, kovakuntoinen Titta lataa.

– Olin aloittanut ennen raskautta voimatreenit ja sain niihin hyvää valmennusta, joten sitten on taas ihanaa päästä tekemään töitä kohti omia tavoitteita!

Mika ponkaisi  julkisuuteen 1990-luvun supersuositusta Gladiaattorit-ohjelmasta, jossa mies tunnettiin Mohikaanina.
Mika ponkaisi  julkisuuteen 1990-luvun supersuositusta Gladiaattorit-ohjelmasta, jossa mies tunnettiin Mohikaanina.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!