Katso videot!

Formulat vaihtuivat villisikoihin! Mika Salo esittelee Tallinnan-kotinsa!

Kotimaa | 23.06.2021 08:09

Mika Salo, 54, astelee toimittajaa vastaan asuintalonsa rappukäytävässä.

– Tänne on vieraiden aina hieman vaikeaa löytää, Mika sanailee hymyssä suin.

Asunto on toden totta hieman syrjäisemmällä kadulla, mutta kuitenkin vain kiven heiton päässä Tallinnan keskustan palveluista ja nähtävyyksistä. Mika asuu kerrostalon ylimmässä kerroksessa.

– Tämän kerroksen kaikki muut asunnot ovat toimistotiloja. Kotini on ainoa, jossa asutaan. Se on kiva juttu.

Asuinalue vaikuttaa rauhalliselta. 130-neliöisen kodin valtavalta terassilta avautuu henkeä salpaava näkymä Tallinnan kattojen ylle. Alas katsottaessa silmiin osuu vehreä puisto, jonne paikalliset ovat kerääntyneet viettämään kesäpäivää.

Mika kutsui Seiskan kotiinsa Tallinnaan. – En anna kotiani ventovieraiden käyttöön, mutta lapseni saavat tulla ja mennä mielensä mukaan.
Mika kutsui Seiskan kotiinsa Tallinnaan. – En anna kotiani ventovieraiden käyttöön, mutta lapseni saavat tulla ja mennä mielensä mukaan.

 

Kattava ravintolavalikoima

Mika ajoi F1-formulaa ammatikseen vuosina 1994-2002 ja myöhemmin hurjapää on F1-kommentaattorina. Nykyään Mika keskittyy kuitenkin kyseisissä kilpailuissa tuomarointiin.

Salo asui vielä 2000-luvun alussa Monacossa, mutta muutti kymmenen vuotta sitten Tallinnaan. Sama asunto on palvellut häntä kaikki nämä vuodet.

– Olen ollut tyytyväinen. Täällä on hyvä olla. Ympärillä on paljon todella loistavia ravintoloita.

Lue myös: Harvinainen yhteiskuva! Tässä on Mika Salon 16-vuotias tytär: Olen ylpeä sinusta!

Metsästystä

Autourheilun parissa edelleen työskentelevä Mika on löytänyt vuosien saatossa itselleen mieleisen harrastuksen. Entisen F1-kuskin tie on vienyt maaseudulle, missä hän harrastaa ystäviensä kanssa metsästystä.

– Täällä Virossa on todella paljon villisikoja, pääasiassa niitä tulee metsästettyä.

– Kanta on nykyään kunnossa, mutta jossain vaiheessa villisiat oli metsästetty täältä melkein sukupuuttoon, ja lisäksi ne sairastivat afrikkalaista sikaruttoa, Mika kertoo.

Katso kuvat Mikan kodista Seiska Klubista!

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Vain Seiskassa!

Kansa on puhunut! Tätä mieltä Matti Nykäsen laulunäytelmästä ollaan – Erkki, Ella, Petra ja Pertti lataavat rehellisen mielipiteensä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!