Fanityttö vaihtui puolisoon! Janne Tulkin jättämä Anna Orkola lataa eron syistä: Tasavertaisessa parisuhteessa ei kuulu loputtomasti palvoa toista

Kotimaa | 19.04.2021 06:04

Viime viikolla ilmestyneessä Seiskassa iskelmätähti Janne Tulkin, 45, avopuoliso Anna Ortola, 35, paljasti pariskunnan eronneen, kun Janne yllättäen alkuvuodesta ilmoitti, että parin avoliitto oli ohi.

– Janne sanoi, että joko minä muutan pois heti tai sitten hän lähtee. Hän tiesi, ettei minulla olisi asuntoa ennen huhtikuuta. Onneksi sain muuttaa väliaikaisesti tuttavaperheen mökille, Anna kertoo.

Lue lisää: Janne Tulkki heitti lapsensa äidin ulos kodista! Katkeran ex-rakkaan Anna Orkolan raju erotilitys!

Anna osti itselleen ja pojalleen kodin Lopen keskustasta. Hänen mukaansa poikaa säännöllisesti tapaava Janne on mahtava isä. – Hän pitää pojastamme hyvää huolta.
Anna osti itselleen ja pojalleen kodin Lopen keskustasta. Hänen mukaansa poikaa säännöllisesti tapaava Janne on mahtava isä. – Hän pitää pojastamme hyvää huolta.

Tuttu Talentista

Moni muistaa kondiittorina työskentelevän Annan Talent Suomesta, jossa hän imitoi Britney Spearsiä.

Vielä tutummaksi suomalaisille Anna tuli vuonna 2017, kun hän alkoi seurustella Janne Tulkin kanssa. Anna tapasi suosikkilaulajan tämän keikalla, jonne oli lähtenyt ystävänsä kannustamana.

– Olin ollut Jannen fani vuosia ennen tutustumistamme.

Pian Anna alkoi kulkea keikoilla, ja laulaja iski silmänsä viehättävään naiseen.

– En kyllä muista, kumpi teki aloitteen, varmaan molemmat.

Kondiittorina työskentelevä Anna imitoi muutama vuosi sitten Talent Suomesta Britney Spearsia.
Kondiittorina työskentelevä Anna imitoi muutama vuosi sitten Talent Suomesta Britney Spearsia.

Lue myös: Shokkiero ja uusi rakas? Näin Janne Tulkki reagoi suhdehuhuihin

Fanityttö katosi, puoliso tilalle

Suhde eteni nopeasti. Salamarakastunut Anna pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa ja muutti Jannen perässä Lopelle. Anna oli hurmaantunut miehestään ja odotti innolla yhteistä tulevaisuutta.

Janne ja Anna näyttäytyivät julkisuudessa ensi kertaa yhdessä vuoden 2019 Emma-gaalassa. Siellä he paljastivat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Jannen täydellinen välien jäädyttäminen satutti Annaa syvästi.– Ajattelin koko ajan, että selviämme,  ja koronan jälkeen kaikki olisi ennallaan.
Jannen täydellinen välien jäädyttäminen satutti Annaa syvästi.– Ajattelin koko ajan, että selviämme,  ja koronan jälkeen kaikki olisi ennallaan.

Lue myös: Uusi rakas löytyi hierontapöydältä! Janne Tulkki jätti yllättäen Talentista tutun Britney Spears -imitaattorin

Kaiken piti olla hyvin ja elämän mallillaan, mutta hiljalleen suhde alkoi muuttua.

– Olen hyvin suorapuheinen ihminen enkä voi sietää pahan puhumista, joten Jannen käytöksen muutos viime syksynä oli todella hämmentävää.

Hän arvelee, että syy olisi suhteen arkipäiväistymisessä. Fanitytöstä oli tullut avopuoliso ja lapsen äiti.

– Ei tasavertaiseen parisuhteeseen kuulu, että toinen loputtomasti palvoo toista.

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Timo Korhonen, Nelonen Media ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!