Touko Aalto

Ex-kohupoliitikko Touko Aalto otti varaslähdön kesään! Erikoinen asu herätti huomiota – kuva!

Kotimaa | 01.05.2021 19:03

Hyväntuulinen Touko Aalto herätti hilpeyttä lounastaessaan helsinkiläisessä Bar 9 -ravintolassa viime viikon keskiviikkona.

– Hänen asuvalintansa oli hyvin erikoinen ja keräsi huomiota. Yläosaksi hän oli valinnut tyylikkään puvun takin, mutta alaosana hänellä oli lyhyet kesäshortsit. Touko oli selvästi ottanut varaslähdön kesäkauteen. En ole tuollaisen asukokonaisuuteen vielä tänä keväänä törmännyt, Helsingistä hekotellaan.

Touko Aalto

Lue myös: Kädet viuhuivat ja punaviini maistui! TTK-kilpailija Touko Aalto rentoutui terassilla – paparazzikuvat!

Kohuja

Entinen kansanedustaja oli Vihreän liiton puheenjohtaja kesäkuusta 2017 lokakuuhun 2018. Toukon puheenjohtajuutta varjosti lukuisat kohut. Otsikkoihin päätyi muun muassa poliitikon avioero ja suhde vihreiden nuorisojärjestössä toimivaan Iris Flinkkilään.

Kesällä 2018 kohua herättivät myös julkisuuteen levinneet kuvat, kun Touko ja Iris viettivät iltaa ruotsalaisella homoklubilla. Kuvissa paidaton poliitikko antoi piiskaa toiselle miehelle.

Lue myös: Ohhoh, puoluejohtaja Touko Aallosta julki rohkeita kuvia ruotsalaisella homosivustolla ja somessa: piiskasi miestä homoklubilla ja bailasi ilman paitaa Pride-juhlissa - kuvat!

Touko putosi eduskunnasta vuoden 2019 vaaleissa. Hänet nähtiin sen jälkeen suositussa Tanssii tähtien kanssa -viihdeohjelmassa. Touko ja Iris ilmoittivat erostaan maaliskuussa 2020.

Lue myös: Suhteesta seurasi kohu, kohusta avioero ja uusi onni - nyt Touko Aallon ja Iris Flinkkilän suhde on ohi: "Ei olla enää pariskunta"

Elokuussa 2020 Touko aloitti työt Apteekkariliitossa yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!