Katso kuva!

Ex-kohukaunotar häikäisee supersankarina! Katri Haapanen kannustaa kaikkia pelastamaan maailmaa: ”Jokaisella meillä on mahdollisuus olla sankari”

Kotimaa | 21.02.2021 17:31

Viidakon tähtösistä, MTV:n chat-ohjelmista sekä Seiskan sivuiltakin tutuksi tullut entinen kohukaunotar Katri Haapanen (ent. Sorsa) pohtii sosiaalisessa mediassa, mikä tekee supersankarin. 

Hän paljasti tuoreimmassa Instagram-julkaisussaan, että heidän perheessä fanitetaan sarjakuvista tuttuja hahmoja huomattavan paljon. Entinen tosi-tv-tähti näkeekin jokaisessa potentiaalia maailman pelastamiseen. 

- Olemme koko perhe supersankarifaneja. Eilen Eliaksen kanssa mietimme, että mikä on supersankarin tärkein ominaisuus ja tulimme siihen tulokseen, että puhdassydämisyys. Jo yksinään puhdassydämisyys voi muuttaa maailmaa ja pelastaa ihmisiä. Eli jokaisella meillä on mahdollisuus olla sankari, Katri kertoo. 

Lue myös: Ex-kohukaunotar Katri Haapanen jättää suntion työnsä: näin tosi-tv-tähtösestä tuli kirkon työntekijä - katso sensaatiokuvat takavuosilta täynnä paljasta pintaa! 

Kannustavan päivityksen yhteydessä Katri jakoi kuvan, jossa hän on pukeutunut Wonder Woman -supersankarin toppiin ja nahkahousuihin. Räväkästi hymyilevä Katri ei kuitenkaan iloisen ilmeensä takia muistuta sarjakuvien vakavamielisempää oikeuden puolustajaa, vaikka hänellä hahmon larppaamiseen onkin sopivat vaatteet. 

Supersankarien ihannointi näkyy myös sumennetun kuvan taustalla, koska hänen takanaan olevalla hyllyllä on selvästi useita sankarimaisia lelufiguureita. 

Vetreänä

Suntion työnsä jättänyt entinen kohukaunotar jakaa sosiaalisessa mediassa kuvia vakuuttavista taidonnäytteistään, joissa hän on taipunut milloin mihinkin uskomattomaan asentoon. Usein hänellä on näissä taidokkaissa kuvissa päällä vaatteet, jotka eivät rajoita hänen vetreää liikehdintäänsä. 

Lue myös: Jösses! Ex-kohukaunotar Katri Haapanen esittelee notkeuttaan eroottisissa alusvaatteissa: tämän seksikkäämmäksi joogaaminen ei mene - katso video! 

Katrin taitavat akrobaattiset suoritukset näyttävät usein siltä, että ne on tehty hänen kotinsa suojissa, missä hän on voinut turvallisesti harjoitella hienoja temppujaan. 

- Oma kupla on paikka minne uppoutua. Se on rakas ja se antaa suojaa. Kupla on siis rakkaudella tehty.

Lue myös: Katri Haapanen riisuutui ja uhmasi vaikeroiden luonnonvoimia: hyinen bikinivideo voi aiheuttaa kylmänväristyksiä - katso! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Ari Lahti, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!