Jessica Ruokola

Eronnut Playboy-kaunotar Jessica Ruokola jää Barcelonaan – ”Jätin exäni vuoksi Suomessa kaiken”

Kotimaa | 22.03.2021 06:39

Seiska uutisoi viime viikolla, että vuoden 2016 Miss Helsingin, Playboy-malli Jessica Ruokolan, 30, kihlaus on purkautunut. Jessica ehti olla kihloissa entisen rakkaansa kanssa kaksi vuotta.

Lue myös: Riitaisa ero! Playboy-kaunotar Jessica Ruokolan kihlaus purkautui – ”Sydämeni on niin särkynyt, ettei mitään järkeä”

Jessica kertoo heidän eronneen jo viime marraskuussa, mutta koronan vuoksi he ovat asuneet tähän asti yhdessä.

– Asumme Barcelonassa, ja korona on tehnyt kaikesta aivan helvettiä. Täällä on niin paljon rajoituksia, että muuttaminen on ollut täysin mahdotonta. Viimein pari viikkoa sitten muutto onnistui, ja exäni lähti asunnostani.

– Olen sydän sykkyrällä, että epäonnistuin taas, Playboy-malli murehtii.
– Olen sydän sykkyrällä, että epäonnistuin taas, Playboy-malli murehtii.

Lue myös: Muutto onnistui vihdoin! Elämänsä rakkaudesta riitaisasti eronnut Jessica Ruokola: ”Korona on tehnyt kaikesta aivan helvettiä”

Olen läheisriippuvainen

Barcelonaan rakkauden perässä muuttanut Playboy-malli joutui uudessa kotikaupungissaan aloittamaan kaiken täysin nollasta. Elämä on kuitenkin pikkuhiljaa asettunut uomiinsa, eikä hän enää aio palata Suomeen.

– Kotini on nyt täällä. Eniten sydämeni on särkynyt siitä, että jätin exäni vuoksi Suomessa kaiken. Sattuu sydämeen, että panostin tähän suhteeseen niin paljon.

Jessica jätti Suomessa kaiken ja  muutti rakkauden  perässä Espanjaan.  Hän tekee Barcelonassa asiakaspalvelutyötä.
Jessica jätti Suomessa kaiken ja  muutti rakkauden  perässä Espanjaan.  Hän tekee Barcelonassa asiakaspalvelutyötä.

Lue myös: Väkivaltainen ero! Ex-missi Jessica Ruokola syyttää itseään: ”Miehet eivät pärjää minulle”

Barcelonaan muutto kuvastaa Jessican mielestä hyvin hänen luonnettaan. Hän sanoo olevansa äkkirakastuja ja etenevänsä parisuhteissa nopeasti.

– Olen perfektionisti ja läheisriippuvainen. Läheisriippuvuus on muodostunut elämänhistoriani vuoksi. Ystäväni yrittivät sanoa minulle yli vuoden ajan, että minun pitää lähteä tästä suhteesta. En pystynyt, minun piti saada elää tämä suhde loppuun.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Patrick Brito
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!