Eronnut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen avoimena elämänmuutoksistaan: "On tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin"

Kotimaa | 08.03.2021 10:28

Näyttelijä Jasmin Voutilainen, 25, erosi marraskuussa Love Island Suomi -tosi-tv-ohjelmasta tutusta Ville Toivosesta.

Jasmin julkaisi eilen sunnuntaina (7.3.) kauniin selfien Instagram-tilillään. Näyttelijäkaunotar avautui julkaisun tekstissä elämäntilanteestaan. Jasmin on eron jälkeen tehnyt isoja muutoksia elämässään, sillä hän on muuttanut uuteen asuntoon. 

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen: Olen laiminlyönyt hyvinvointiani

Hän iloitsee tekstissä sitä, että uusi koti on alkanut tuntua kodikkaammalta. 

Voin sanoa, että viime viikkojen aikana on useaan otteeseen tehnyt mieli vaan heittää hanskat tiskiin. Muutto ja muut elämänmuutokset samaan aikaan olivat oikeasti aika raastavia varsinkin, kun olen luonteeltani todella herkkä. Mutta nyt kova työ on palkittu! Ihanaa, kun viimein uusi paikka tuntuu KODILTA.

- Kaikin puolin isoja ja hankalia päätöksiä on mahtunut jo mun vuoteen 2021. Ja kuten aiemmin sanoin, että kyllä se aurinko joskus vielä paistaa risukasaankin. Ainakin sen olen oppinut entistäkin paremmin. Kivaa sunnuntaita! Jasmin kirjoitti julkaisuun.

Lue lisää: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen avautuu elämästään eron jälkeen: Katsoin kaikki Sorjosen tuotantokaudet läpi

Tuore ero

Jasmin kertoi erosta Instagram-videotarinassaan marraskuussa. 

Näytteiijä julkaisi itkuisia kuvia ja videoita, joissa hän kertoi raskaasta päätöksestä, jonka pari oli joutunut tekemään.

- Niin vaikea päivä takana, joka on toisaalta ollut myös täynnä helpotusta. Kyl tää tästä. Tänään erosimme Villen kanssa, Jasmin sanoi.

- En olisi halunnut kertoa asiasta vielä, mutta nyt kun hän päätti poistaa yhteiskuvatkin, niin samapa tuo.

Lue myös: Sokkiero! Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen avautui, miksi suhde Love Island -Villen kanssa kariutui: "Toivoisin mitä hartaimmin ymmärrystä"

Jasmin ja Ville viettivät kuitenkin vielä yhteistä aikaa Haikon kartanossa joulukuussa.

- He menivät yhdessä syömään juhlavaatteet päällään. He koskettelivat ja hymyilivät toisilleen, näinköhän ero on ohi, kartanosta arvuuteltiin.

Lue myös: Sokkiero! Salatut elämät -kaunotar Jasmin Voutilainen avautui, miksi suhde Love Island -Villen kanssa kariutui: "Toivoisin mitä hartaimmin ymmärrystä"

Jasmin Voutilainen Ville Toivonen
Jasminin suhde Love Island -Villeen kesti reilun vuoden päivät, kunnes pari erosi marraskuussa.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!