fbq
202130217, Tampere. Iskelmä Gaala 2023 pressi. Kuvassa Nanna Karalahti
202130217, Tampere. Iskelmä Gaala 2023 pressi. Kuvassa Nanna Karalahti

Eronnut Nanna Karalahti julkaisi paljonpuhuvan päivityksen - haaveet julki

Yrittäjä tahtoo menestyä elämänsä jokaisella osa-alueella.

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden entinen puoliso Nanna Karalahti vastaili Instagraminsa tarinat-osiossa seuraajiensa kysymyksiin.

Jere ja Nanna hakivat avioeroa tänä kesänä.

Nanna vaikuttaa sosiaalisen median perusteella erittäin onnelliselta. Kesään on kuulunut matkoja, työtä ja ystävien kanssa vietettyä aikaa, eikä toimivasta parisuhteestakaan unelmointi jää huomiotta.

Nanna Karalahti lähti ulkomaille – Jere jäi koti-isäksi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nanna julkaisi Instagram-tarinassaan vastauksia seuraajiensa kysymyksiin. Osa kysymyksistä liittyi muun muassa kaunottaren platinan vaaleisiin hiuksiin ja niiden ylläpitoon, osa taas tulevaisuuden suunnitelmiin.

Seuraajan kysyessä Nannalta hänen unelmistaan, on kaunottaren vastaus melko laaja. Menestyvän uran lisäksi Nanna tahtoisi myös keskittyä enemmän itseensä.

- Matkustelusta. Itsensä kehittämisestä. Normaalista tasapinoisesta arjesta. Itsensä likoon laittamisesta. Opiskelusta. Upeista ihmissuhteista. Firmojen menestyksestä. Taloudellisesta riippumattomuudesta. Maailmassa, missä olisi lasten hyvä elää. Kesämökistä. Sijoittamisesta, Nanna luetteloi vastaukseensa.

Erosta toipuva Nanna Karalahti säväytti rohkealla bilepukeutumisellaan - topin hinta huimaa!

Nanna on mukana jopa viiden eri yrityksen toiminnassa. Bisnesnainen johtaa omalla nimellään toimivaa Nansport Oy:tään. Urheilu- ja liikuntakoulutusta päätoimialanaan pitävän firman liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 609 000 euroa, bruttona se keräsi 46 000 euron tuloksen. Viimeisen neljän vuoden aikana firman yhteenlaskettu liikevaihto on ollut pitkälti kolmatta miljoonaa.

- Ainut, että nuo kaikki on tavoitteita, jotka aion toteuttaa. Tai koitan pitää auran auki ja käyttää hyväkseni vetovoimanlakia, Nanna kirjoittaa tarinassaan.

Avioeroa hakeneet Nanna ja Jere Karalahti viihtyvät yhä yhdessä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nannalla ja Jerellä on kolme yhteistä lasta, joista kumpainenkin osapuoli pitää huolta. Avioerohakemuksen harkinta-aika ei ole vielä tullut päätökseensä.

Nanna ja Jere viihtyivät yhdessä noin kymmenen vuotta. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2013.
Nanna ja Jere viihtyivät yhdessä noin kymmenen vuotta. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2013.

Pari haki yhdessä eroa heinäkuussa, joten laillinen puolen vuoden harkinta-aika loppuu tammikuussa.