fbq

Eronnut Jere Karalahti uhoaa: "Tiedän kuka olen, ja näytän teille..."

Eroava Jere kertoo aikovansa uudelleenkirjoittaa tarinansa.

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahti, 48, on tänä vuonna joutunut kohtaamaan vaikeita asioita.

Jere ja hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti hakivat heinäkuun alussa avioeroa kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Jere myös joutui lausumaan viimeiset hyvästit rakkaalle Merja-äidilleen, joka nukkui pois toukokuun alussa.

Jere Karalahti yllättää: hempeilyä!

Aiemmin sosiaalisessa mediassa melko epäaktiivinen Jere on yllättäen alkanut viime aikoina kasvattaa somepresenssiään. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikeudet ovat verottaneet ex-kiekkoilijaa henkisesti, mutta tuoreimmat päivitykset kielivät myös uusista oivalluksista ja kasvusta. Jere onkin selvästi ehtinyt työn, treenaamisen ja vanhemmuuden lisäksi pohtimaan elämäänsä syvällisesti.

Viikko sitten julkaisemassaan päivityksessä hän kertoi seuraajilleen kamppaileensa ankarasti ja jakoi ajatuksian tulevasta.

- Me näemme kuka voittaa (hyvä tai paha) vai (taivas tai helvetti), joka tapauksessa se tulee ylittämään mielikuvituksesi rajat ja minä olen vain rehellinen ja kerron totuuden, sillä jos et kerro totuutta, kuka puhuu? Jere esimerkiksi kysyi vapaasti suomennettuna.

Eroavan Jere Karalahden hämmentävä päivitys - haluaa kasvaa aviomiehenä: "Paholainen puhuu minullekin"

Tänään (10.10.) Jere julkaisi Instagram-sivullaan mustavalkoisen kuvan, jossa suukottaa lastaan hellästi poskelle. Kuvatekstissä Jere kertoo pyrkivänsä uudistukseen. Jo viikon takaisessa tilassaan hän kertoi haluavansa kasvaa esimerkiksi aviomiehenä ja isänä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Uudelleenkirjoitan tarinani. Tällä kertaa minä pitelen kynää. Tiedän kuka olen, ja näytän teille kuka vittu minä olen, Jere täräyttää kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Kiekkoguru kertoo työstäneensä itseään vuosia tullakseen siksi, mitä hän on nyt.

- Jokainen haluaa päästä tasoihin ihmisten kanssa, jotka tekivät heitä kohtaan väärin. Juuri kukaan ei halua päästä tasoihin niiden kanssa, jotka auttoivat heitä, hän toteaa lopuksi aavistus mystisyyttä lausahduksessaan.

Jere Karalahti pöyristyi saamastaan viestistä: "Piti erota muijasta"

Vuonna 2015 naimisiin menneet Jere ja Nanna jättivät yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen, ja ero pantiin vireille 4. heinäkuuta. Puolen vuoden harkinta-aika käynnistyi heti.