fbqEronneiden Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde lämpenee! Jälleen romanttiset illallistreffit Helsingissä - kuvat! | Seiska
Stefan Therman ja Sofia Belórf

Eronneiden Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde lämpenee! Jälleen romanttiset illallistreffit Helsingissä - kuvat!

Kotimaa | 15.11.2020 12:58

Eronnut kohupari Sofia Belórf, 30, ja Stefan Therman, 33, ovat viettäneet laatuaikaa yhdessä eilen lauantaina. Kumpikin on päivittänyt illasta aineistoa omalla Instagram-tilillään.

Sofia julkaisi itsestään videoklipin, jossa hän nauraa juomalasi kädessään. Paikkamerkinnän mukaan pari nautti illasta huippukokki Hans Välimäen Bardot-ravintolassa Helsingin ytimessä.

- Saa hänet nauramaan ja hänen sydämensä on sinun, Sofia kirjoitti vapaasti suomennettuna Instagram-kuvatekstissään.

Lue myös: Jymy-yllätyskäänne! Eronneet Sofia Belórf ja Stefan Therman viettivät romanttista iltaa Helsingissä?! Katso kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Stefan oli käynyt kommentoimassa julkaisua hymyilevällä emojilla, jolla on rakkaudentäyteiset sydämet silmissä. Vaikuttaisi siis siltä, että kaksikko on jälleen löytänyt yhteisen sävelen.

Sofian Instagramin tarinaosiosta käy myös ilmi, että Sofian lasissa olisi Dom Pérignon -samppanjaa. Pullon hinta Hansin Pardot-ravintolassa on 549 euroa. Se on juomalistan kallein tuote.

Lue myös: Ikäviä tilanteita! Hans Välimäki lähetti terveisiä ravintolansa asiakkaille: "Olisi asiallista ja hyvien tapojen mukaista"

Iltaan kuului myös ihania ruoka-annoksia ja kauniita drinkkejä.

 

Stefan julkaisi myös humoristisia pätkiä omalla Instagram-tilillään.

Tarinaosiossa oli kuvia Brad Pittin ja Angelina Jolien tähdittämästä Mr. & Mrs. Smith -elokuvasta. Komediallisessa toimintaelokuvassa palkkamurhaaja-aviopari ottaa rajustikin yhteen, mutta lopulta löytävät jälleen toisensa ja liitosta tulee vahvempi kuin ennen välirikkoja.

Lue myös: Raisusta bilerallista naapurisota! Poliisi vei Stefan Thermanin!

Katso video: Stefun ja Sofian erodraama

Suhdekäänteitä

Sofian ja Stefanin suhde on myös ollut koetuksella. Kaksikko muutti yhteiseen Espoon-kotiin kaksi kuukautta sitten. Tämän jälkeen kaksikko kuitenkin erosi ja muutti erilleen. Myös vastaremontoitu Espoon-koti laitettiin myyntiin.

Tuorein Seiska myös paljasti, että Stefanin äskettäin myyntiin laittamalla Espoon-asunnolla on nähty viime viikkoina paljon naiskauneutta.

Seiskan saamien tietojen mukaan Stefu heittäytyi täysillä sinkkuelämän pyörteisiin heti sen jälkeen, kun oli eronnut Sofiasta.

Lue myös: Kymmeniätuhansia strippibaariin! Stefan Thermanin holtiton rahankäyttö paljastui: lainasi hurjan summan Jens Kyllöseltä!

Eräs Stefun asunnolla viihtynyt neitokainen on Love Island Suomi- ja Ex on the Beach -ohjelmista tuttu tosi-tv-tähti Johanna Tiri, 27.

Seiskan tietojen mukaan Stefulla on ollut sutinaa Johanna Tirin lisäksi myös toisen julkisuudesta tutun naisen kanssa. Erottuaan Sofiasta hän tapasi asunnollaan samana päivänä Miss Worldwide Bomber -kisan voittajakaunottaren Laura Rinteen, 29.

Lue myös: Yhteinen yö Stefan Thermanin kanssa! Tosi-tv-kaunotar Johanna Tiri paljastaa: Nautimme löylyistä ja toisistamme!

Katso video: Sofia Belorf ja uusi Espoon-koti

Lue myös: Kutsui asunnolleen samana päivänä erottuaan Sofia Belórfista! Stefan Therman iski missikaunottaren!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!