fbq

Eroavan Jere Karalahden hämmentävä päivitys - haluaa kasvaa aviomiehenä: "Paholainen puhuu minullekin"

Jere Karalahden vuosi on sisältänyt raskaita asioita, joista merkittävimpinä avioero sekä äidin menehtyminen.

Ex-kohukiekkoilija Jere Karalahti on joutunut tänä vuonna kamppailemaan henkisesti vaikeiden asioiden kanssa.

Jere ja hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti hakivat heinäkuun alussa avioeroa kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Jere myös hyvästeli Merja-äitinsä, joka nukkui pois toukokuun alussa.

Vuonna 2015 naimisiin menneet Jere ja Nanna jättivät yhdessä avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen, ja ero pantiin vireille 4. heinäkuuta. Puolen vuoden harkinta-aika käynnistyi heti.

Jere Karalahti pöyristyi saamastaan viestistä: "Piti erota muijasta"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikeuksien kautta voittoon

Ex-kiekkoilija julkaisi tänään (3.10.) Instagram-sivullaan harvinaisen henkilökohtaisen päivityksen, jossa pui syvällisesti vaikeuksiaan ja pohtii elämää. Julkaisemassaan mustavalkoisessa kuvassa hän istuu vakavan näköisenä soutuveneessä.

- Elämä on haastanut minua helvetisti. Elämä heitti minulle pari kierrepalloa, joita en osannut odottaa. Jouduin ponnistelemaan, hän kirjoittaa vapaasti suomennettuna, ja alkaa sitten luetella viime kuukausien ikäviä tapahtumia.

- Joskus sinun täytyy olla rahaton, menettää rakastamasi tyttö. Nähdä ystäviesi muuttuvan typeryksiksi. Puhua kuolemalle ja pimeydelle, yrittää ymmärtää ihmisiä, jotka ovat epäkunnioittavia silloin, kun äitisi nukahtaa ikuiseen uneen.

Jere Karalahti yllättää: hempeilyä!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jere vaikuttaa kuitenkin haluavansa tehdä muutoksen.

- On aika lopettaa paskan lakaiseminen maton alle ja tehdä ihmisille epämukava olo, heidän tulee maksaa teoistaan ja kun pyöreän pöydän ritarit ovat päättäneet, mikä on todellisen hyvän ja pahan taistelun tulos (taistelu on oikea ja menee virran mukana), koska haluan kasvaa ihmisenä, miehenä, aviomiehenä, ystävänä ja isänä, mutta paholainen puhuu minullekin, hän kirjoittaa.

Eronnut Nanna Karalahti julkaisi paljonpuhuvan päivityksen - haaveet julki

Pohdinta liukuu sitten astetta henkisemmälle tasolle. Jere kertoo, että elämä tulee tapahtumaan kaikkien kohdalla uudelleen, ja että hän tietää voivansa tehdä lopussa parannuksen.

- Me näemme kuka voittaa (hyvä tai paha) vai (taivas tai helvetti), joka tapauksessa se tulee ylittämään mielikuvituksesi rajat ja minä olen vain rehellinen ja kerron totuuden, sillä jos et kerro totuutta, kuka puhuu? Jere kysyy.

- Kun elämä muuttuu aidoksi, se näyttää kuka ei ole aito. Olen kiitollinen aidoista ihmisistä elämässäni. Tämä paluu on henkilökohtainen, se on anteeksipyyntö itselleni, hän päättää ytimekkäästi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy