fbq
Kotimaa
12.03.2021 08:01
Teksti: Mika Heikkilä|Kuvat: Seiskan arkisto ja Topin albumi
Topi Sukari ja Nadja Sukari
Erikoinen talo seisoi vuosia tyhjillään! Topi ja Nadja Sukari löysivät vihdoin unelmakodin Espanjasta – kuvat Seiskassa!
Kotimaa
12.03.2021 08:01
Teksti: Mika Heikkilä|Kuvat: Seiskan arkisto ja Topin albumi

Liikemies Topi Sukari, 66, ja hänen vaimonsa Nadja, 50, ovat tähän asti lomailleet Espanjan Fuengirolassa sijaitsevan Torrebalancan huipulla. Kotina on ollut vajaa kaksi vuotta sitten valmistunut Monte Paraíso -nimisen taloyhtiön kattohuoneisto.  

Noin 700 000 euroa maksaneesta asunnosta huolimatta pariskunta kertoi jo ennen koronaepidemian alkamista, että he ovat etsineet Aurinkorannikolta 3–5 miljoonan euron arvoista villaa.

Lue myös: Kuva ei herkille! Miljonääri Topi Sukari, 66, rajussa hiihto-onnettomuudessa – jalka hurjassa kunnossa: ”On siinä ainakin 20-senttinen haava!”

”Itsekäs talo”

Viime keväänä Sukarit löysivät naapurustosta mieleisensä villan, joka on huomattavasti lähempänä rantaa.

Arkkitehtonisesti upea pientalo on rakennettu kolmeen kerrokseen. Äkkiseltään katsottuna siinä näyttäisi olevan viherkatto, mutta kuvaushetkellä sattumalta paikalle osunut naapuri kertoo, ettei näin ole.

– Katto vaikuttaa keinonurmelta, ainakaan se ei koskaan tummene tai kuivu. Talo on rakennettu kuutisen vuotta sitten, ja se on ollut tyhjillään kolmisen vuotta. Nyt olen nähnyt siellä uusia asukkaita. Se on ”itsekäs talo”, koska se peittää meidän taloyhtiöstämme merinäköalan, naapuri murjaisee ja nauraa hyväntahtoisesti päälle.

Lue myös: Miljonääri petipotilaana! Kuvankauniin vaimonsa ruokittavana oleva Topi Sukari, 66, huolestui: vaihtaako Nadja nuorempaan rakastajaan? ”Topi ei voi nyt tehdä keskivartalollaan edestakaista liikettä”

Toipuu leikkauksesta

Villan pinta-alaa on vaikea arvioida, koska alakertaa ei näy ja yläkerta on avoin. Kaiken kaikkiaan neliöitä löytyy nelisensataa. Vartioidulla alueella sijaitsevasta talosta pyydettiin naapurin mukaan kolmea ja puolta miljoonaa.

– En halua nyt kommentoida taloa tai kauppaa mitenkään, akillesjänteen leikkauksesta kotonaan Turussa toipuva Sukari sanoi Seiskalle.

Topi toipuu parhaillaan akillesjänneleikkauksesta Turussa eikä voi matkustaa hetkeen Espanjaan sisustushommiin.
Topi toipuu parhaillaan akillesjänneleikkauksesta Turussa eikä voi matkustaa hetkeen Espanjaan sisustushommiin.

 

Topi kaatui edellisviikonloppuna mäessä, kun hän oli sivakoimassa Maskun Rivieralla.

–Tulevaisuus näyttää, miten leikkaus onnistui, Sukari totesi.

Katso kuvat ja lue lisää talosta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »